• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paljenje zemlje pod poticajem

IMT542

Novi član
Tu od
18 Velj 2019
Poruka
15
zanima me kome prijavit paljenje zemlje pod poticajem... naime netko mi je zapalio livadu, sad me zanima sto dalje tj. kome prijavit/javit? :unsure:
 

IMT542

Novi član
Tu od
18 Velj 2019
Poruka
15
ne znam jesam li na pravom mjestu objavio ali ako itko zna bio bi zahvalan...
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Prvo, policiju da se napravi zapisnik, onda dalje trazis kome se obratiti. Kad inas zapisbik obicno sve lakse dokazes i pokazes, a ovdje je pricinjena i materijana steta nekog tipa, jel...
 

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,734
Livada je i dalje ostala livada i kao takva i dalje će biti pod poticajem a ako misliš na kazneno djelo i naplatu štete tada je tu policija i sud ali je isplativost jako upitna.
 

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,642
Prijaviti policiji svakak, ali kak agenciji za plaćanje dokazati da nisi ti zapalil?
Na jesen sam imal takvu situaciju di je međašu "pobegla" vatra na moje kukuružinje. Mislim si ja reko dobro da mu u tim godinama nekaj drugo ne "pobegne". Uglavnom, makar ne primam poticaj, ali svi znamo utjecaj paljenja na mikroorganizme u zemlji, tak da sam za žestoko kažnjavanje toga...ali velim, kak dokazati da nisi ti zapalil?
 

Najnoviji postovi

Na vrh