• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pasta za pranje ruku

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ja koristim ovakvu s piljevinom.
10 litara mi potraje minimalno 6 mjeseci a košta 120 kuna i pere dobro.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Sad sam pred par dana uzeo iz Masive kad sam uzimao dijelove za traktor IVASIMovu pastu za pranje ruku IVAMIL, mogu reci da jako fino pere ruke od tovatne masti i ulja jedino kad je tovatna mast neka stara i puna špene onda treba i dva puta oprati da ruke budu ko suza.
Inace pasta ima jako fin miris kaj nisam baš primjetil kod ovih drugih jeftinijih. Jedino kaj sam primjetil da se oce osusiti brzo ak se zaboravi poklopac dobro staviti makar za mene kaj god je domaće proizvodnje, a nije neki ogromni šrot ima prolaznu ocjenu 😎
205995.jpg

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
120
Sad sam pred par dana uzeo iz Masive kad sam uzimao dijelove za traktor IVASIMovu pastu za pranje ruku IVAMIL, mogu reci da jako fino pere ruke od tovatne masti i ulja jedino kad je tovatna mast neka stara i puna špene onda treba i dva puta oprati da ruke budu ko suza.
Inace pasta ima jako fin miris kaj nisam baš primjetil kod ovih drugih jeftinijih. Jedino kaj sam primjetil da se oce osusiti brzo ak se zaboravi poklopac dobro staviti makar za mene kaj god je domaće proizvodnje, a nije neki ogromni šrot ima prolaznu ocjenu 😎
View attachment 39350
Firma u kojoj radim koristi te paste i ok je ako ruke nisu jako zamazane a dok mi u bravariji koristimo ideal-ovu pastu ona puno bolje pere od ove od ivasim-a a kod nas su najvise ruke od masti i voska koji se koristi kod ljevanja aluminijskih odlijevaka 😎

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Te paste su vam jako abrazivne za ruke, ko da s pijeskom pereš.
Meni se najboljom pokazala ona koju sam slikal, s piljevinom.

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
120
Takve i mi hocemo da nam direktoru uzme ali nazalost nece. Ali za taj vosak kaj ispari iz premaza je jako tesko oprat pa su nam bolje te idealove bas zbog tog "pijeska"

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja danas probal prašak iz automatske autopraone, miriši po malini, mješa se sa šamponom, čudo kaj skida, al se splašil jer se sve zagrije ko prašak za veš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Takve i mi hocemo da nam direktoru uzme ali nazalost nece. Ali za taj vosak kaj ispari iz premaza je jako tesko oprat pa su nam bolje te idealove bas zbog tog "pijeska"

Ta idealova je cca 15 kuna pol kile, da bi napunil onu kantu od 10 litara kolko bi ih trebalo, a kanta 10 litara je cca 120 kuna

Ja danas probal prašak iz automatske autopraone, miriši po malini, mješa se sa šamponom, čudo kaj skida, al se splašil jer se sve zagrije ko prašak za veš.
Jesi probal kad oprati jako zamazane ruke cukorom (šečerom)?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Mene je jednom jedan čovek nagovoril da probam i morem reči da nije loše, ona zrnca malo izribaju i dobro je, ali ih obavezno treba poslje oprati sapunom.

Kaj se novog ulja tiče (y) To smo nekad na terenu prakticirali i odlično je otopilo crnilo.

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
120
Mene je jednom jedan čovek nagovoril da probam i morem reči da nije loše, ona zrnca malo izribaju i dobro je, ali ih obavezno treba poslje oprati sapunom.

Kaj se novog ulja tiče (y) To smo nekad na terenu prakticirali i odlično je otopilo crnilo.
To s uljem jos dan danas nekad znam napravit i jako dobro skine, a kod svakog stroja se nade kanta s uljem 😁

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Firma u kojoj radim koristi te paste i ok je ako ruke nisu jako zamazane a dok mi u bravariji koristimo ideal-ovu pastu ona puno bolje pere od ove od ivasim-a a kod nas su najvise ruke od masti i voska koji se koristi kod ljevanja aluminijskih odlijevaka 😎
Iedal skida dobro, ali isušuje kožu i svakodnevna upotreba napravi ispucalu kožu. Dobro je naći paste sa dodatkom kreme. Ja neku koristio iz firme nepoznata dobio u običnoj kanti žute boje sa glicerinskom kremom. Dobro skidala a poslije koža nije suva.

Najnoviji postovi

Na vrh