Firma u kojoj radim koristi te paste i ok je ako ruke nisu jako zamazane a dok mi u bravariji koristimo ideal-ovu pastu ona puno bolje pere od ove od ivasim-a a kod nas su najvise ruke od masti i voska koji se koristi kod ljevanja aluminijskih odlijevaka 😎Sad sam pred par dana uzeo iz Masive kad sam uzimao dijelove za traktor IVASIMovu pastu za pranje ruku IVAMIL, mogu reci da jako fino pere ruke od tovatne masti i ulja jedino kad je tovatna mast neka stara i puna špene onda treba i dva puta oprati da ruke budu ko suza.
Inace pasta ima jako fin miris kaj nisam baš primjetil kod ovih drugih jeftinijih. Jedino kaj sam primjetil da se oce osusiti brzo ak se zaboravi poklopac dobro staviti makar za mene kaj god je domaće proizvodnje, a nije neki ogromni šrot ima prolaznu ocjenu 😎
View attachment 39350
Takve i mi hocemo da nam direktoru uzme ali nazalost nece. Ali za taj vosak kaj ispari iz premaza je jako tesko oprat pa su nam bolje te idealove bas zbog tog "pijeska"
Jesi probal kad oprati jako zamazane ruke cukorom (šečerom)?Ja danas probal prašak iz automatske autopraone, miriši po malini, mješa se sa šamponom, čudo kaj skida, al se splašil jer se sve zagrije ko prašak za veš.
To s uljem jos dan danas nekad znam napravit i jako dobro skine, a kod svakog stroja se nade kanta s uljem 😁Mene je jednom jedan čovek nagovoril da probam i morem reči da nije loše, ona zrnca malo izribaju i dobro je, ali ih obavezno treba poslje oprati sapunom.
Kaj se novog ulja tiče To smo nekad na terenu prakticirali i odlično je otopilo crnilo.
To je neka fora poput one klin se klinom izbija? 😂🤔Ne, ali sam opral sa piljovinom i novim uljem.
Nije. Ulje ima aditive za rastapanje smira....To je neka fora poput one klin se klinom izbija? 😂🤔
Iedal skida dobro, ali isušuje kožu i svakodnevna upotreba napravi ispucalu kožu. Dobro je naći paste sa dodatkom kreme. Ja neku koristio iz firme nepoznata dobio u običnoj kanti žute boje sa glicerinskom kremom. Dobro skidala a poslije koža nije suva.Firma u kojoj radim koristi te paste i ok je ako ruke nisu jako zamazane a dok mi u bravariji koristimo ideal-ovu pastu ona puno bolje pere od ove od ivasim-a a kod nas su najvise ruke od masti i voska koji se koristi kod ljevanja aluminijskih odlijevaka 😎
Zagrabi jednu piksu i čuvaj ju za mene za probu