• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Patke k

Tera

Novi član
Tu od
31 Ožu 2019
Poruka
2
Imam patke koje kupe puzeve i nista neznam o njima POMOZITE PLISSS

Tera

Novi član
Tu od
31 Ožu 2019
Poruka
2
Dobila sam jedan par ,a neznam kako ih odrzavati i kako ih hraniti kada pojedu puzeve u tom prostoru.

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Kao prvo pazi da ti ne odlete. Ne znam kakve imas jer se pod tim puzojedima svasta nudi pa se jednostavno desi kao meni da neke odlete. Zato im skarama skresi krila. Drugo kako ih hraniti. Ne jedu one samo puzeve i od toga ne zive , nego im je to kao usputni desert. Moras im svakako dati vode na vise mjesta i cesto mjenjati. Najbolje ako imas kakvu staru kadu ukopaj u zemlju. Onda plus kukuruz, srot i dr. sta imas. Namoci im suhi kruh i nasjeci koprive pa to zamjesaj sa vodom i dodaj srot. Nek bude onak mokro i gnjecasto. Patke vole da im stalno nesto dajes , recimo zelenilo i otpad iz vrta. Ja sam se te godine rjesio puzeva al sam morao unutar vrta dignuti ogradu od paleta tak da ne ulaze u vrt patke.

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
854
Nikamo nečedu odljeteti, ako skrbiš dovoljno zanje, osim ako u bližini ima ribnik il veča mlaka, al kod tebe niš, osim čašice male vode. Uvik čejo hodati tamo u ribnik u bližino, al nekog dana nečedu se vratiti. Imadu jako dosta neprijatelja. Problem je, ako jih zatovriš v ogrado, nemožedu same tražiti hranu, al ak jih izpustiš, nestaju jedna po jednu. Lisica, lutajuči psi,kuna, sokol, a čuo sam i za šakale. JA imam ograje i miran sam. Svi drugi, koje poznajem imali su problemove. Može se napraviti veliko ograjo. Može se napraviti ograjo koja može se pomicati. Treba znati, da prva stvar jim je traženje hrane, al tek na kraju sigurnost od opasnosti. Nije to kao petao, koj uvik samo opreza okolo i u zrak. Ovo svi samo glavo u blato i sokol jednostavno jih uhapsne.
Evo nešto maleog od mene, moji ljubavnici:

Najnoviji postovi

Na vrh