• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ph testeri

dubrovnik

Novi član
Tu od
11 Lis 2017
Poruka
12
Eto. Ipak mi treba NPK tester. Čini mi se da sam pretjerivao sa dušikom, u stvari, siguran sam.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kupi ph metar onaj kao što je moj.
To ti je deset Quatro velikih sladoleda razlika u cijeni - a imaš ph metar sa kojim možeš izmjeriti tlo na svakih pola m/2.
Onda kupi - ih, kad bih se ja sada mogla sjetiti točnog naziva - neki spektrometar, koji pokazuje nedostatak hranjiva u biljci na način da to očitavaš na listu - koliko sam shvatila znanca koji ga ima, okreneš list prema suncu i time na neki način vidiš šta biljci u tom trenutku nedostaje. On to radi na krumpiru. Ne znam cijenu, toliko sam se bila udubila u njegovu prezentaciju da sam se sva spomotala od oduševljenja i zaboravila postaviti bilo koje suvislo pitanje.:mur:

Ako tko od forumaša ima pojma o tome ili skuži o čemu govorim, neka me prosvijetli i pomogne pojasniti.
 

dubrovnik

Novi član
Tu od
11 Lis 2017
Poruka
12
:icon_e_biggrin::icon_e_biggrin::icon_e_biggrin:
A proguglao sam ali nisam ništa našao da odgovara za vrt. Meni to treba jer ne prepoznajem baš puno kada što nedostaje biljci. U stvari tek kad je kasno.
Prije mjesec dana sam bacio kameno brašno po vrtu. Nedavno sam gnjojio sa glistincom. Još da izmjerim ph i mislim da će sljedeća sezona biti jako uspješna računajući da je ova bila dosta dobra s obzirom na moje neznanje. :redface:
 

dubrovnik

Novi član
Tu od
11 Lis 2017
Poruka
12
Dobio sam jedan tester i izmjerio sam ph vrijednost i našao samo na jednom mjestu 6.5 a na ostalim je 7. Eto i to sam riješio.
 

Najnoviji postovi

Na vrh