• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Philby

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Pozdrav, ja sam Mladen iz Banjaluke. Po struci sam elektroničar, ali se bavim krpljenjem kojekakvih mašina iz hobija pa se sem zanimacije ubode i neka para.
Ne bavim se profesionalno poljoprivredom, onako malo baštica, tridesetak voćkica u dvorištu, povremeno uzgoj pilića i ćurki za zamrzivač. :)
Ne posjedujem neku silnu mehanizaciju, jedan mtk koji je malo u rasulu i neke sitne motorne alate za uređivanje okućnice. :)
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,647
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Philby.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh