• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pile za ogrijevno drvo

V

Vjerni983

Guest
Jbg otišli iz teme...ova pila sa videa je luda stvar...toga kod nas još sigurno nema

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
ovo je za mene tajfun, tko to proizvodi, Colt:mrgreen:....nego sam primjetio da dečki imaju najviše problema da prate i pogode rupu....ne bi li bilo bolje da je bubanj napravljen od sitne kromirane mreže(ko kolica u trgovini) pa da se bolje vidi...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ovo je za mene tajfun, tko to proizvodi, Colt:mrgreen:....nego sam primjetio da dečki imaju najviše problema da prate i pogode rupu....ne bi li bilo bolje da je bubanj napravljen od sitne kromirane mreže(ko kolica u trgovini) pa da se bolje vidi...
Bit će da je i njima novotarija
Da su samo izbušili pokoju rupu na revolveru bilo bi preglednije

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
to se desilo i mom rođaku bio je problem sa crijevom od vakuma

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
http://www.motorsaegensammler.de/Solo-650X.htm

ovu imam, odnoso to je još od dede, nije radila od 1993 skoro pa niš dok ja nisam malopilil s njom,, pa mi se pojavil problemčić, naime, kad se zagrije krepa i dok se ohladi opet ne pali, pa bi vas molil ak neko zna kaj bi joj bilo da napiše
Proverio si filter u rezervaru?

Puknuti,
Sta si dovezao kuci u kutiji?:rolleyess:
Pozdrav!!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
Kaj ti e vidiš moje slike?
U kutiji je pila , motorna pila SOLO 610 av ..i još čekam karike :rolleyess:
Kaj ovaj nema?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj ovaj nema?
Narućil sam orginal u solo jankomir , a oni otežu naruđbu prea svom dobavljaču jer štede na transportu ..ma ne žuri mi se ...ionak nemam drvi za piliti .
A vidim na forumu da se slabo prodaju ...ma tko bi od mene kupil dobru staru solo pilu .. radije kupe novog kineza u švapskom ancugu.

B

budanec

Guest
evo danas sam išao gledat jednu alpinu 4000. i to ću vjerojatno kupit za granje rezat trebala bi biti dobra. imam 2 štilovke za veče poslove i ova bi bila za manje. pa me zanima što mislite o toj pili

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
bolje ti je uzeti đonsored manju za te stvari puno kvalitetnija samo zavisi koliko si spreman platiti mislim da su alpine jeftinije

B

budanec

Guest
bolje ti je uzeti đonsored manju za te stvari puno kvalitetnija samo zavisi koliko si spreman platiti mislim da su alpine jeftinije
da puno je jeftinija, i bar mi ju nebu žal koristit.A kad se pokvari bum ju hitl i kupil novu

Na vrh