V
Vjerni983
Guest
Kolko si dal za to? Ili si dobil...
Nesmem reći , bude vam smješnoKolko si dal za to? Ili si dobil...
Boga mi , svi ovi "tajfuni" se mogu skriti ..naravno treba uzeti u obzir da ovo ne cjepa nego samo pili .Jbg otišli iz teme...ova pila sa videa je luda stvar...toga kod nas još sigurno nema
glavno da su prsti dovoljno daleko
Bit će da je i njima novotarijaovo je za mene tajfun, tko to proizvodi, Colt:mrgreen:....nego sam primjetio da dečki imaju najviše problema da prate i pogode rupu....ne bi li bilo bolje da je bubanj napravljen od sitne kromirane mreže(ko kolica u trgovini) pa da se bolje vidi...
Proverio si filter u rezervaru?http://www.motorsaegensammler.de/Solo-650X.htm
ovu imam, odnoso to je još od dede, nije radila od 1993 skoro pa niš dok ja nisam malopilil s njom,, pa mi se pojavil problemčić, naime, kad se zagrije krepa i dok se ohladi opet ne pali, pa bi vas molil ak neko zna kaj bi joj bilo da napiše
Kaj ti e vidiš moje slike?Puknuti,
Sta si dovezao kuci u kutiji?:rolleyess:
Pozdrav!!!
Kaj ovaj nema?Kaj ti e vidiš moje slike?
U kutiji je pila , motorna pila SOLO 610 av ..i još čekam karike :rolleyess:
Narućil sam orginal u solo jankomir , a oni otežu naruđbu prea svom dobavljaču jer štede na transportu ..ma ne žuri mi se ...ionak nemam drvi za piliti .Kaj ovaj nema?
da puno je jeftinija, i bar mi ju nebu žal koristit.A kad se pokvari bum ju hitl i kupil novubolje ti je uzeti đonsored manju za te stvari puno kvalitetnija samo zavisi koliko si spreman platiti mislim da su alpine jeftinije