• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pingy321

pingy321

Član
Tu od
16 Ožu 2014
Poruka
114
Pozdrav svima :icon_mrgreen:

Živim u okolini Čakovca na malom imanju sa malo zemljice,nešto životinjica i sve što radim radim samo za prehranu tih kopitara :icon_syda:,dva konja i tri koze...
Znaći malim traktorčekom, koji je mislim nešto malo mlađi od mene (!) ,Stayer 86 mu je ime i prezime,veličina odgovara imanju i bogme i meni jer sam mala ali i okretna kao uostalom i Stayer 86,mali,moćan i pouzdan!
Naravno tu su i svi potrebni prikljućci sem traktorske freze koja je neophodna...imam i motokultivator,"jugokopaćicu" -Mio Standard (on je ziher mlađi od mene,barem se nadam :(giggle): , :eek:: ),tako piše na njemu,sa svim mogućim prikljućcima i nadam se da će ponovno proraditi nakon remonta koji mu sljedi,štrajkao je i odmarao već evo 3 godine,nije mu vrjeme za mirovinu pa će uskoro na "prisilni rad",:icon_lol:,vrlo mi je potreban jer smo nabavili "mali" plastenik u kojemu će morati zaraditi svoju nadnicu-benzin!Nema ležanja kao otpadno železo,a neeeće moći..
...
Neznam jeli dozvoljeno ovdje, u svojoj temi, stavljati slike i obavjesti o napredku svom sopstvenom..,tako bi svatko znao sa kime priča,barem mislim?
Za sada toliko pa kad nam dozvole nadležni admini, budemo i slićicu stavili koju,pozdrav... :8):

...ali ipak evo barem jedne :eek:: ...:icon_super:

 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao pingy321.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

pingy321

Član
Tu od
16 Ožu 2014
Poruka
114
:icon_weed:
..evo nije me dugo bilo i polagano se ućim upotrebljavati ovaj vrlo ozbiljan i koristan forum.
Ja volim upotrebljavati smajliće i nadam se da nije zabranjeno,volim se isto tako i izražavati slikama jer govore više od 1000 rjeći.
...
Upravo sam danas nabavila sve potrebno za stvaranje sopstvenog rasada,istina kasnim ali se nadam da dospem i stignem sve..nisam profi pa se niti ne sekiram previše :icon_mrgreen:
I upravo danas sam poštom dobila sjemena jednog našeg forumaša :icon_weed::(inlove)::cool2::icon_thumright: ..i baš se veselim i ujedno nadam da će mi se sve baš sve od njega dobiveno i primiti.
...
Prošla je godina meni u malom plasteniku bila prva i bila je vrlo solidna s obzirom na moje neznanje,neiskustvo i ubitačno vrjeme i grozne boleštine :(doh):
Plakala sam ko malo djete kada sam 1.5m visoke rajćice morala počupati i izneti van na vatru,40komada rajćica,za ponoret doslovno.Srečom nešto ih je i ostalo tako da nismo ostali bez njih i bilo ih je do polovice prosinca na što sam ponosna i sama sebi kao amateru sam ćestitala a moji su uvidjeli da nisu bacili peneze jer im je plastenićić ipak dao dovoljno u izuzetno lošoj godini :drink:
Na greškama i uspjesima sam naućila mnogo.
...
http://i1006.photobucket.com/albums/af187/pingy321/MIX1septembar2014028.jpg
...
 

pingy321

Član
Tu od
16 Ožu 2014
Poruka
114
..na današnji dan.. :mad::mad::mad:...u prošlo proleće sjeverni vjetar,a sada južni vjetar i skoro 1m snjega..:frown: još malo i odustaču..,a do ponoći sam dežurala...:fiery::=:)
...

...

...
 

sanjin

Član
Tu od
22 Stu 2013
Poruka
610
Pingy,trenutno nemaš sreće, ne odustaje se tako lako.Gledaj to tako,sad barem znaš koji ti je najgori smjer plastenika i sa koje strane ti je najgore.Skini foliju, poravnaj cijevi,sad znaš gdje trebaš dodatno učvrstiti.Sa strana gdje ti vuku vjetrovi možeš postaviti neki vjetrobran, ili možda malo preseliti plastenik.Nije kasno za sezonu.Ja sam prošle godine imao štetu za 50000 kuna,ove godine nisam još ni ozbiljno započeo a već sam morao "ispljunuti" 17000 kuna za novu peć.Vidjet ćeš kada se malo snijeg otopi i pojavi sunce da je sve to relativno lako popravljivo.Glavu gore. Pozdrav
 

Najnoviji postovi

Na vrh