• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PintaM

  • Temu pokrenuo PintaM
  • Datum prvog posta
P

PintaM

Guest
Pozdrav svima na forumu ! Eto i ja sam novi ovdje pa se ne snalazim ! Nadam se da nam stari članovi neće zamjeriti i imati strpljenja dok se i mi ostali obučimo !
Netko reće da je red predstaviti se ! E pa koga zanima ja sam iz okolice Našica i bavim se poljoprivredom više iz hobija ! Imam voćnjak sa višnjama, nešto ratarskih kultura i vinograda (Zagorsko selo pa mora imati nojaša ).
Traktor IMT 558, freza goldoni (labin progres), prskalica (maribor), motorne pile, motori itd. Sve staro i sve krpam i šarafam tako da je pomoć uvijek potrebna a mislim da imam i nešto malo iskustva u repariranju svega i svačega ! I tako ! Pozdrav !
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
175
Pozdrav i dobrodošao! :icon_pidu:
Koji motor imaš? :icon_weed:
 

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
dobro nam došao kolega a svaka pomoć je dobrodošla:icon_jook:
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša...........:icon_pidu::icon_pidu:
 
Na vrh