• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pjesma iz 1960

poluosovina9

Novi član
Tu od
30 Ožu 2025
Poruka
3
Pitala me baka jel zna ko pjesmu sa riječima "Sunce se radja krece se ladja a na ladji zlato moje lezi bolesno je" nemozemo nac nigdje na youtube

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
71
1744503973433.png
Baka te vjerojatno pita:
1744504163825.png
Mozda pomogne u otkljucavanju.

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,591
Idem kolu makar ne igrala Sava je Sava, Drava je Drava kako Sava lipo teče, dođi diko svaku veče do mene vake malene, do mene vake malene. Ma stajala u lolu gledala Sava je Sava... Nisam dugo pjevala kroz selo sunce se rađa, kreće se lađa i u lađi janje moje leži bolesno je i u lađi janje moje leži bolesno je. pa je moje janje neveselo. sunce se rađa

Možeš možda nazvati folklorno društvo vrani ci bukovlje ili naći negdje njihov nastup.

Najnoviji postovi

Na vrh