• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plaće traktorista u hrvatskoj

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
141
Dakle dali netko zna kako se krecu place traktoristima u poljoprivrednim firmama u hrvatskoj
 

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
Nezz evo stvarno, ja sam nacuo nešto da se tu kod jednog Križevačkog privatnika plaća oko 200 kn dan...e sad kolko sati radiš neznam, koliko treba mislim.
Uglavnom nije puno sigurno..
 

ROTEZ

Novi član
Tu od
5 Stu 2016
Poruka
4
Dakle dali netko zna kako se krecu place traktoristima u poljoprivrednim firmama u hrvatskoj

Nudio je jedan veliki zemljoposjednik u sjevernoj hrvatskoj posao traktoristu, tj mojem susjedu. Potpuno novi John Deere od oko 300 konjskih snaga, tvoje je da vodiš brigu o traktoru i priključcima s kojima radiš; čistiš, podmazuješ itd. Sve bi trebalo biti tip-top otprilike. Podrazumijeva se da moraš znati s takvim strojevima kao da si se rodio s njima. Takav je i bio moj susjed.
Radiš od jutra do sutra u sezoni za jako jako sitne novce, vjerojatno minimalac. Uglavnom, radi se brutalno.

Ne želim nikome umanjivati vjeru, jer mene poljoprivreda zanima i rado radim taj posao. I ja bih išao raditi s takvim strojevima jer imam veliku volju za to, samo mjesec dana, da se nauživam u tom poslu. Ali siguran sam da ne bih mogao kod njega raditi u stalnom radnom odnosu.
Ne želim nikome umanjivati vjeru za poljoprivredom, jer iskreno mislim da se od toga može živjeti uz dosta truda, kao samostalni poljoprivrednik. Ali evo gore sam spomenuo samo jednu činjenicu.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,067
Sigurno misliš za poslodavca na "gospona" Š...a.
 

Najnoviji postovi

Na vrh