• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Po godini proizvodnje i hidro zakretanju cijevi problemi Sipovi ostali (lošije melje i štopa ga trava ) cilindrični je daleko bolji .

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Kolega to je plug za 100+KS traktore.. Moja želja je jedan Kverneland ili Lemken 12-14-16 2br. Jer na težoj zemlji i brdu tesko ću i ga vući i na 14 cola 30cm duboko..

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Sve gledam oglase i ništa .
Gdje naći solidan kombajn hasia za normalne novce .
Ove cijene na njuškalu su opasne.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ako dobro vidim treća brazda se skida pa odma smanji i konje, mislim da ima klinova druge kategorije za kupiti, jeli tak ? Cijena je posebna priča. Svako cijeni svoje, a koliko bude dobio nešta je drugo. :(whew):

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Sad tek vidim. Nisam ni znao da postoji takav... Lako i za kopcanje ali cijeli je masivan. Velika kvrga od pluga.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Zanimljivo... Pitanje je koliko bi došla nova kabina. Ali pretpostavljam da se i gazda traktora već raspitao o tome.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
3200€ samo ram sto sam nasao...a uzrok ko ce ga znati. Tesko da je prikolica kad nema nekih brda.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ja mislim da bi se tu dala pripasati kabina od nekog đonija a njih se dade nači relativno jeftino.

sused joža

Član
Tu od
11 Kol 2008
Poruka
40
Ona dva univerzala po zimi čiste snjeg,ali po ljeti nose malčere.Čovek ima obrt koji se bavi s tim i ima samo univerzale,5 ili 6 komada.Ima i jednog 703,ali vele da s njim ima probleme.Ova dva bi trebala biti bolja ali neznam pouzdano.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Zašto bi bilo sumnjivo nešta sa radnim satima i godištem.. evo primjer.. 5320, 1997 god, nije ni 1000 sati okrenuo još, sretnemo se svake godine na tehničkom... 3320 iz 96 koji treba stići kod mene u dvorišće, ima 1308 sati 96 god, cca 1100 je vukao kipericu s tonom tereta, 200 sati je napravio kroz 10 godina obrađujući ral i pol zemlje.. porijeklo mu se zna jel potiče iz firme u kojoj radim i znam sve od onda kak je nov skinut s vlaka.... ima takvih stvari, samo su svi sumnjičavi... i da ga prodajem danas sutra, ne bi ga dao ispod 11-12000 eura..

Na vrh