• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Vidim ga svako malo, vozio se u njemu. Nezgrapan je, vidi se i na slikama od kolege Mikule kakvi su americki traktori, ali u ratarenju mu malo koji parira. Ovaj je rasturen ali je i cijena takva.
Zastao sam jednom kad je orao sa 6br nosenim, ruzno za vidit kad ga digne, mislis da ce se plug popolovit od duzine, ali ga nije ni malo ljuljalo na uvratinama. Ako se dobro sjecam na 20 coli je orao, trebas trcat za njim.

Pusti tractordata. Jednima pise min. tezina, drugima max.Ima i fendt 14 sa tegovima. A i konstrukcijski je laksi. Vise od litru manji motor.

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Trebo bi imati 9300kg bez ikakvih utega. E sad koliko mu je utega stavio to je druga prica.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Izgleda da nije puno radil ili nije trebal ili nije mogel . Stare serije Kemper/lifam su bili užasno spori kombaji pojavli se 80-tih bilo ih dosta kod mene više ih nema večinom zamijenjeni Mengele kombajima .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne samo da su bili spori, već su se štopali.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne zato već jer je bil loše konstruiran.
Kak bi ga Štore u prvoj mogel zagutiti?
Štopal se na uvlačenju.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Loše uvlačenje (promasena spirala) loše ispuhivanje (slab vjetar) i često pucanje zatika na turbini a kad ju treba otšarafiti odmah sem se sjetil Citroena sa zračnim hlađenjem tri šarafa pašu o četvti da ga je,,,,,.:(emo):

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
http://cackalo.hr/
Svi već znadete za njega, a od nedavno imaju i aplikaciju za mobitele i tablete u trg play-u, pa tko voli nek izvoli, ujedno su i besplatni, za razliku od njuškala.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle za sad su besplatni i to u onim, nama profi, poluprofi i hobi poljoprivrednicima, šumarima..., naj važnijim kategorijama.!

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja se registriral na tu cackalicu, al stavit oglas gore . . . Nikak !!
Furt me hice nazaj. . .

Najnoviji postovi

Na vrh