• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ma to je sigurno varka. Gdje ćeš Zetora kupiti za 4000 eura, pa to ne ide.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
I taj oglašivač je platio oglašavanje na njuškalu?

Nema mi to smisla, jednostavno ne vjerujem da ima ljudi koji povjeruju u takav oglas i idu uplatit novce ili nešto slično..

Mislio sam da nakon naplate oglašavanja na njuškalu automatski ovakvih oglasa više neće biti, al su očito i dalje tu..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Vidio sam već oglase od tog lika,ne kužim šemu,ovi prekupci bar uvezu stroj i riskiraju,a taj samo pokupi oglase izvana...
Kad bih bio zainteresiran za stroj,pitam se što bi se dogodilo,jel bi me vozio u Italiju da ja to vidim,i organizirao prijevoz? Al opet je puno mu dati preko 2500e za to.
A i ne znam kako bih sijao kukuruz na 45cm,a ne može se širiti,Talijan piše da je to sijačica za soju.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Moraš skinut dva reda i ostaje ti četveroredna na 70 cm, za kuruzu. Kak misliš puno 2500, za prevoz naravno, ali 2500 vrijedi stroj.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Nek nadje bar jednog jelena koji ce nasjest na oglas i poslati kaparu ili dio novaca, otplatit ce visestruko i ovaj i sve ostale oglase :icon_wink:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
Nek nadje bar jednog jelena koji ce nasjest na oglas i poslati kaparu ili dio novaca, otplatit ce visestruko i ovaj i sve ostale oglase :icon_wink:

bas tako, ja sam bio poslao mail za jednog deutza i odgovori mi da su oni irska firma i traktori da su u irskoj, ali za nekih 500e mi ga moru dopeljat doma... ja sam reka, nema problema, hvala Bogu Irsku sam pasa svu, živia tamo kratko vrime da bin ja doša vidit traktor, ma ni bilo više odgovora... njuškalo bi trebao svaki takav oglas zabranit

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Nek mi dopelja traktor doma i ja cu mu dat 500€ na ruke!
Uglavnom prijavljjujem sve takve oglase!

Na vrh