• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Plug IMT 756.25

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prodajem plug IMT 756.25 sa Kverneland glavama, plug je tvorničko stanje osim boje i lemeša, nije savinut, nije varena rama.

Iskreno, žao mi ga je prodati pošto prekrasno ore, ali stoji mi več par godina i odluka je pala da se proda i da se kupi neki manji okretač.

Cijena bi bila 3000 kn, možete se javiti tu na forum ili na mob. 098/189-1900

Večini vas je plug vrlo dobor poznat i upoznati ste kakav je to zapravo plug.

Kroz koji dan će dobiti nove lemeše, original za Kverneland glave pa da bude sve kako treba.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Meni će uskoro trebati plug 2x12, a IMTove je teško naći da su dobri, a tvoj znam kakav je i da nećeš nešto podvaliti, samo problem bi bio prijevoz, jer planiram sada uzeti nešto od 60tak ks.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301
Da imam te pare ,sutra sam ja kod tebe već sa prikolicom

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A gle, 565 ga gotovo i ne osjeti, kad orem imam osjećaj ko da bi mogo vuči još jednu brazdu bez problema.

Recimo, dupljak od 50 ks ga vuče bez ikakvih problema, vjerujem da bi ga i 540 vukao sasvim solidno u oranju do 25 cm dubine.

Kolega Ivanz...oko prevoza do Osijeka bi se mogli dogovoriti, imam auto s kukom i dobru autoprikolicu, jedino bi nekak trebalo benzina riješiti.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
BUMP!

Kupljeni novi lemeši za Kverneland glave, montaža sljedeći tjedan i proba!

Plug čeka novog gazdu!

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
Dobar plug , još kad bi se mogao dobiti u BiH vrlo brzo bi ga prodao. I meni bi odgovarao.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Danas stavljeni novi lemeši i plug odmah isproban.

Kao što se vidi na slikama, plug lijepo zaorava i čeka novog gazdu!

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kaj ti je ovo krpano na daskama pluga? Posebno na onoj zadnjoj tu naprijed mi je nejasno...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Da, to je krpana daska, znači izrezan je komad i ubačen novi komad, isto kao i ovi trokutovi koji su ubačeni novi i zavareni za dasku.
Inače, to je jedini dio gdje je daska potrošena, u donjem djelu gdje se najviše troši sad je na polovici potrošenosti.

Sve se vidi na slikama, ništa ne skrivam.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh