• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pojačanje ruka hidraulike

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,515
To se savija na toplo, a ne na hladno (ostane previše naprezanja, pa može puknuti).

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Dobil je broj od Čvarkeša, vjerujem da bu on to odradil bez brige.

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
Ja sam dobio neko rješenje od ljudi koji su tak napravili. Znači zavariti ispod komad nekih 2cm x 1 cm po cijeloj dužini ruke. samo treba nač još koji materijal jači.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ovdje kod mene ti je stavljeno pojacanje ispod i gore i opet se spigalo!!

maschio

Član
Tu od
17 Sij 2015
Poruka
463
Pa dečki kakav je to loš materijal da se tako savija? Pa sigurno ne kopčite na to strojeve teže od 1000-1400kg?

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Ako cemo realno i pravo ovo i nije neko pojacanje, za ojacanje moras imati komad koji ima dimenziju (20 x10 ili 30x10 ili 40x20 mm ) tj da mu je jedna strana dosta veca u odnosu na drugu i da se stavi na kant (kao zid dvije dimenzije dosta vece u odnosu na trecu)

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
Pa dečki kakav je to loš materijal da se tako savija? Pa sigurno ne kopčite na to strojeve teže od 1000-1400kg?

A ocito je več zamor materijala.. Jbg nije Novo..:icon_winkle:

Najnoviji postovi

Na vrh