• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodano Poklanja se umilan prekrasan mladi bijeli pas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1582188051861763&set=a.1389056704508233.1073741835.100002117513260&type=3

Netko ga je odbacio (uobičajena praksa u vrijeme cijepljenja) pa se udomaćio u mome dvorištu.
Srednje je veličine, veoma lijepe kratke i veoma guste sjajno bijele glatke dlake, djeluje pomalo aristokratski.
Mušlog je spola i jake konstitucije, za sada još uvijek tužnog izraza lica jer su ga petnaestak dana svi iz okolice progonili i tjerali van svojih dvorišta.
Jede iz ruke i pritom pazi da mu zubi kada dotakne prste ne stisnu ih, pa sam zaključila da će se veoma brzo prilagoditi novome vlasniku i postati vjerno i odano pseto. Počeo je i mahati repom - znak da se želi umiliti i postati član zajednice.

Molim nekoga dobroga u duši, a da želi u svome dvorištu (ne na lancu) ili stanu imati lijepu i dragu životinju da se javi i da dogovorimo preuzimanje.

Kontakt - pp
ili
09/5095659

Međimurska županija
(ako je nekome problem daljina, možemo se dogovoriti ako nije više od sto km da se nađemo negdje na pola puta, ili koja druga mogućnost)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne znam, saznati ćemo sutra kada dođu našu Ninu cijepiti protiv bjesnoće.
Ako i ima, vlasniku neću javiti jer da je vlasnik normalna osoba, potražio bi ga jer mu psa već skoro mjesec dana nema doma.
Nigdje nema oglasa da je pas nekome nestao, niti u selu, niti emitirano na radio stanicama.
Ovakav predivan pas zavrijeđuje brižnog novog vlasnika.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
No forumaši i čitatelji foruma?
Ništa ne bude od udomljavanja?
Pas je socijaliziran, miran, pun povjerenja, počeo je hodati za mnom, čak me nađe kada sam u plasteniku ili u dvorištu i sam dođe i sjedne uz mene.

To će biti izvanredan ljubimac, a već je pokazao i čuvarske sklonosti - laje na ulične prolaznike.

Danas smo provjerili čip - nema ga.
Starost mu može biti oko godinu dana.

Udomljavanje je hitno jer moja pasica pokazuje sve više nervoze zbog pridošlice i sve su češći ljubomorni ispadi.
Opcija osim udomljavanja je azil za pse, a to ne želimo, šteta bi bila ovako inteligentno i milo stvorenje utopiti u onu masu u stacionaru.
Tako da ćemo pričekati do petka i vidjeti najprije hoće li se tko javiti da si ga uzme.

Dokazno je da su psi udomljeni nakon što ih se uzelo sa ulice ili stacionara veoma privrženi novom vlasniku i dobrim ponšanjem i vjernošću iskazuju nadprosječnu ljubav i zahvalnost prema novom vlasniku.
Zato će biti sretnik onaj tko si uzme ovog prekrasnog psića.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh