puma
Član
- Tu od
- 16 Lip 2024
- Poruka
- 66
Ja bio u Živinicama na ribama i ništa nisam platio.Loše si prošao,,,, bio si na pogrešnom mjestu,, u pogrešno vrijeme,,, ali šta ćeš,,po pitanju diploma,,,, al ćevapi i piva,,, nevjerujem, da su te razočarali
Ja bio u Živinicama na ribama i ništa nisam platio.Loše si prošao,,,, bio si na pogrešnom mjestu,, u pogrešno vrijeme,,, ali šta ćeš,,po pitanju diploma,,,, al ćevapi i piva,,, nevjerujem, da su te razočarali
Dje to ima,,,, pricaj,,Ja bio u Živinicama na ribama i ništa nisam platio.
Možda kod Tebe.Dje to ima,,,, pricaj,,
A stvarno ga tupiš.Tko danas radi sa strojem ? I što se danas proizvodi sa strojem,osim poljoprivrednim.Opet ga tupim!
Što je sa faksom Strojarstva?
Ukinut, nema ga, nema brucoša.....
![]()
Ovo je bio najpopularniji faks na ovogodišnjoj državnoj maturi
IZAŠLE su konačne liste upisa na fakultete u 2024. godini.www.index.hr
A sve to su nama priuštili političari.@MUHA ovo je još samo jedan dodatni dokaz, da kretanja u našem društvu idu i kližu "u skroz krivu stranu".
Dok jedni ljudi žele prilagodbu suvremenom načinu života, drugi bi nas odmah vratili u kameno doba.
Mislili smo devedesetih godina da imamo napredno društvo i da zaslužujemo članstvo u Alpe-Adria, kad ono mi tri put lovimo i puštamo piromana, mi tri put lovimo i puštamo manijaka koji na kraju napravi pokolj.
Nama je i Korade postao vrijednost iako je bio "loš čovjek" kojeg je silnikom napravila titula, tu stanjem, pa dok nije napravio pokolj. Nastavio je njegov sinek tatinim stopama, čekaju da i on postupi slično.
Treba nam kvalitetno sudstvo, Goli otok, poslati ih tamo samo s nožem, neka si urede prostorije za boravak, neka si nabave hranu i neka se tamo međusobno "formiraju"... da ne duljim.
Imamo društvo kakvo nismo htjeli, a neki od nas niti zaslužili.
Da šutim i trpim ovo ne mogu, moram lajati i ukazivati na sve što ne valja i ne vodi nikamo, osim u uništenje HR društva.

Moj tata je sa svojih deset za vreme Juge stekel sve kaj ima, krenul je od nule......Ovo kaj sad imamo u RH je oživljavanje komunizma i jugoslavije...a ne jačanje nacionalne države zadovoljnih stanovnika.
Je, i pilo se na radnom mjestu.Nekada davno se pušilo u radnim prostorijama na poslu. Jedan kolega je bio nepušač, a bio je u sobi sa nekoliko pušača koji nisu vodili računa kaj to njemu smeta. Prosil ih je da puše vani, ali bez uspjeha.
Onda im je napisal na tabli poruku: Kolege, ja volim sex kao što vi volite pušenje. Budući da se ja ne sexam u vašoj prisutnosti molim vas da i vi ne pušite u mojoj. Hvala.