• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,003
To oružje kaj si spomenuo je već zastarjelo!
Delam luk i strijelu!
Glavodržitelji budu pak u Mikenskoj bojnoj.
Ovi drkađije po kompu (dronovi) su nedostupni.
A za nas nema municije. E da sam znal zakopali bi koji tenk :ppozdrav:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,224
I ostal bi bez njega....kod nas su za vrieme rata u oteretni kanal dopeljali neki stari tenk i viežbali gađanje na njemu.
Kak je rat završil idemo mi klinci z biciklima da tenka, dođemo tam, tenka nema....pa mi pričal stariji brat kaj je lovac, pa je hodal onud i videl.
"Latino" Hrvati z autogenom zriezali cieli tenk i odpeljali ga na otpad

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,708
Čitam da je članica EU koja se trenutno priprema za uvođenje eura Bugarska, koja je dobila zeleno svjetlo za prelazak na euro 1. siječnja 2026. godine.
Dobili su zeleno svjetlo, ali su u jako velikom strahu da im se ne dogodi isto ono kaj se desilo u Hrvatskoj. U Hrvatskoj gdje je vlada, potpomognuta čelnikom Narodne banke, čvrsto tvrdila da neće doći do povećanja cijena. Tvrdila da je razradila mehanizme praćenja cijena i da je jedino povećanje moguće radi zaokruživanja cijena na drugu decimalu. I stvarno, do povećanja cijena nije došlo. Nije došlo do povećanja nego do eksplozije rasta cijena. A kaj sad? Na to pitanje vladajući nisu imali odgovor, a nije ga imala ni HNB. Odgovor nisu imali dosta dugo, a onda su došli do rješenja na koje im je ukazal DP i Radić koji je u to vrijeme još bio član te cirkuske skupine. Rješenje im je bilo pred očima, ali ga to tada nisu vidjeli, ali dosjetili su se. Povećali su si plaće za 80 posto, zlu ne trebalo ako cijene i dalje nastave rasti. A narod? Narod kao narod. Sretan i zadovoljan jedva čeka nove izbore da se opet dokaže. Živjeli. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,003
Pred ¾ sata!
Crknuo putnički vlak, iz ZG u Sk, između Grede i Stupna, baš u vukojebini. Gužva u mjestu Sela na poljskoj cesti . Mnogi su pozvani po putnike!

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,951
Ljudi moji. Ja sam nakon cijelo popodne tanjuranja sjeo u golfa i 10 sekundi tražio reverzer da se okrenem 😆😆😆.

Jel vam se to kad dogodilo?

Najnoviji postovi

Na vrh