• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,033
Lijeska kc, gospodine, druže, ne bih da Vas hvata gastritis.

Nama nije bitno što je primitivan i drčan,
Nama je bitno da je Naš,
Pa se sad imamo rad i živimo u sreći....

Evo jedan haiku za pobjedničkog precednika.... :ROFLMAO:
Je prijatel nisem ti ja niti drug niti gospodin. Za druga nisem mogel dojti radi nedostatka školske spreme. Onda sem se ponadal da bum upal vu hdz jer tam nije škola presudna, a i diploma se more kupiti. Kad ono friška figa. Nisem ni tu mogel upasti jer nisem bil vu komunistima, a to je bil glavni uvjet za članstvo. I tak sem ti ja ostal niti v rit niti mimo. Obični selak, niti drug niti gospon. Jedino kaj mi je preostalo to ti je posel, pijača i gastritis.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,202
Označil sam Zokija jer jedino on prca ove na vlasti!
Nisam im gledao u prošlost, zanima me budučnost!

Imao sam kolegu koji se "lansirao" 1971. Onda je prešao u Pravaše da okalja grijehove iz KPJu i eto ga u HDZu, ali d izgleda da je i "onom gore" to bilo preveć pa ga upakirao u koronu!

• Like
Reactions: H&S

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Je prijatel nisem ti ja niti drug niti gospodin. Za druga nisem mogel dojti radi nedostatka školske spreme. Onda sem se ponadal da bum upal vu hdz jer tam nije škola presudna, a i diploma se more kupiti. Kad ono friška figa. Nisem ni tu mogel upasti jer nisem bil vu komunistima, a to je bil glavni uvjet za članstvo. I tak sem ti ja ostal niti v rit niti mimo. Obični selak, niti drug niti gospon. Jedino kaj mi je preostalo to ti je posel, pijača i gastritis.
Jbg, da ne mislis kaj got, i mene je.. gastritis :ROFLMAO:

Označil sam Zokija jer jedino on prca ove na vlasti!
Nisam im gledao u prošlost, zanima me budučnost!

Imao sam kolegu koji se "lansirao" 1971. Onda je prešao u Pravaše da okalja grijehove iz KPJu i eto ga u HDZu, ali d izgleda da je i "onom gore" to bilo preveć pa ga upakirao u koronu!
Ej Brus lee, ti sad tučeš već po ozbiljno:hahah:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,575
Nemoj ti nama mog Travnika,,, šta bi da ga nam nije,,, morali bi gledati ove mlade i pametne, koji su redovno godinama slušali i polagali ispite na pošten način na državnim fakultetima,,,a ovako imamo ove matore,,sa zubnim protezama,, seksualno nesposobni,, itd,,,koji nam kroje kapu jer su članovi vladajućih stranaka,, i što je najgore,,,umišljeni su da su bogovi il da su bogom dani, živio moj Travnik,,,koji ima više fakulteta nego Kembridž i Oksford zajedno,,, puuuuu ***** te državo,, nažalost,,:mad:

P.S. zaboravih reći da je post satiričnog karaktera,,,

Posljednje uređivanje od moderatora:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,001
Nekak ja tu nebrem skužiti te koje kakve natpise po portalima. Jedni vele da ne postoje čorci za to oružje, drugi misle da su ipak čorci ( ljudi valjda znaju)
E, i kaj sad, de smo mi obični ljudi? Kome ipak vjerovati?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,033
Nisam nikad čul da su se negdje u trgovini oružjem mogli kupiti čorci. U ostalom za koju namjenu bi oni služili u oružju koje je predviđeno za ispaljivanje municije sa zrnom? Priča pušta vodu kao bubanj od vešmašine. Izgleda da se priča slagala jedno par dana od kada se saznalo za nju (riječi Penave koji za nju zna par dana). Drugo, ako i postoji takva municija vele stručnjaci da bi se njome moglo pucati neprekidno, kao što je to na video snimci, da je potrebno napraviti nekakve preinake. Kakve točno i zbog čega bi ih netko radil, a oružje mu je namijenjeno za streljaštvo, isto je velika nepoznanica ili ti još jedna rupa na bubnju vešmašine. Vladajući ga budu svesrdno pokušali obraniti, a oporba napadati i tražiti smjenu. Slijedi zanimacija u narednim tjednima. Umjesto mjera za poboljšanje stanja u poljoprivredi slijedi saga o divljem zapadu.
Da, ako si bećar i ako si u vladi onda se na tebe primjenjuju drugi paragrafi. I da je pucal iz haubice pak bi rekli da se samo šalil jer je bećar i da su se umjesto granata koristile prskalice koje se nameću na bor. Bitno je biti bećar. Joj da mi se još dočepati politike.

Posljednje uređivanje:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,001
Sve je to u redu,no ja sam si ipak gruntal da bi morti pasali oni za omamljivanje stoke. Valjda se bu još netko sjetil nekog rješenja, pošto se čovjek samo štel proveseliti.

Najnoviji postovi

Na vrh