• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,039
Da je pucal iz pištolja za omamljivanje svinja z Biškupca sve bi bilo po zakonu ipak je on ministar poljoprivrede. Ćipe se bu izleda moral posipati sa jumbo vrećom pepela, a kraj njega more stati i Penavče.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,854
Poluautomatski ili automatski se može pucati iz AK puške tak da se na vrh cijevi postavi blinda (prigušnica z malom rupom), jer zatvarač vraća plinski cilindar.
Svi pištolji zatvarače vraćaju trzajem cijevi, pa blinda ne bi funkcionirala.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,039
Možda mu je Ćipe ugradil slaboga federa samo za fešte i proslave, takozvanog bećarskog federa.:unsure:
Izgleda da ve Dabru budu morali zvati na sjednicu za odbranu i nacionalnu sigurnost.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,008
Daj, a noć je tek počela
Konačno nakon dugog vremena dobijem volju za pisanje po forumu, i kaj se dogodi?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,564
Ne pratim o kome se to radi , ne branim nikoga i ne znam što su radili ali može se i ima pištolja u slobodnoj prodaji uz prijavu koji mogu poluautomatski ili automatski ispaljivati startnu municiju.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
276
Ako ovaj podprecjednik ne dobi kaznu bude snimanje becarije iz auta postala glavna zabava na cestama vikendom :unsure:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,207
Ovak! Kad zrno krene imamo akciju i reakciju (to je onak stručno).
Zrno krene u jednom smjeru, a cijev potegne zatvarač u drugom.
Kod automatske puške, kad zrno prođe onu rupicu na cijevi, plinovi kroz nju vrate zatvarač.
Kod pištolja toga nema i ne mogu se ispaljivati čorci. Jedino metak sa npr. drvenom kuglom (specijalna izrada) koja se raspadne prilikom izlaska iz cijevi. A takve municije NEMA!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,039
Mene su učili vu vojski da bez izduvnih gasova nema ni akcije, a ni trzaja. Samo to sam zapamtil.
Po tome pitanju su najstručniji i najvjerodostojniji ovi iz DP-a koji kuvaju kruh, ispaljuju čvorke i delaju decu kao na traci.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,008
Došli mi i do izduvnih glasova, a samo smo trebali riješiti pitanje o mogućnostima ispaljivanja čoraka, tj. tko prikriva istinu, laže

Najnoviji postovi

Na vrh