• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,833
srećom, možemo prekrižiti ovu raspravu, sad vidim da je odstupio iz moralnih razloga kad ga je nazvao AP.
dobro da nije odstupio prije poziva!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,040
Predlažem da taj bečar bude jedan od forumaša.
Vidim da imamo i mi momaka koji pucaju rafalno sa čorcima, a kasnije obrišu ili izmjene svoje izjave.
Kad ponestane metaka onda začepe gubec i prešute na dato pitanje ili okrenu temu u smjeru koji njima paše.

:ppozdrav:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
647
Taj Dabar je pucal i na kraju dao ostavku. Molim vas tko je od SDP-HNS koalicijskih ministara nakon daleko štetnijih počinjenih krađa, oprosta dugova, pogazenih ljudi i razbijenih vozila, nakon toga sam dao ostavku...Evo recite sad

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
722
Razbojnik sjašio a kriminalac uzjašio. Majdak nasljednik. Za sada privremeni,a možda i stalni.
Kad bi morao opisati mandat Dabre bilo bi to: "Selo gori,a Dabro se češlja!"

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,012
Znači ipak postoji rafalno s čorcima.
Sve je više primjera koji to dokazuju

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,012
Pošto smo većinu odgovora dobili, pa bi bil red da pitamo i uvažene pristaše nekih ljevo-desnih opcija, kaj misle o vojnom roku?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,040
Znači ipak postoji rafalno s čorcima.
Sve je više primjera koji to dokazuju
Veli Slobodna da može i da cijev ne trza jer bi onda uređaj bil netočan.... ali kaj ja znam, čitajući po forumu vidim da nije tak kak smo učili i u praksi isprobali.
Oni spominju neke tlakove ili pritiske....
Naravno, pod uvjetom da je taj portal mjerodavan pošto idex širi laži....

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,012
Pa zato i pitam za vojni rok, vidiš da sam ja valjda sedil na vuhima dok se učilo o pištoljima.
No moral je čovjek imati pljucu, piše po nekim portalima da mu se prijeti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,040
Izgleda da nisu samo odabrani bežali za znanjem u inostranstvo kad je grmelo....

Kaj se vojnog roka tiče, onda kad nije valjalo je bila sramota za muško ako nije bilo sposobno za služenje vojnog roka.
Smatram da bi ga trebalo ponovno uvesti jer ko je tu školu prešel je odrasel u pravo muško.
Znam, godina života je puno ali ja mislim da nije uzalud izgubljena.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,048
Bitno je da se karanfil sprema vrnuti vu Sabor. Tam bude siguran k'o međed vu brlogu. Samo ga ne dirati i nekaj pitati. Bitno je da plaćica stiže na vrijeme.

Najnoviji postovi

Na vrh