• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,592
Poštovani ljeskakc kaj delaš?
Ja mislim da Sarajevo drži prvo mjesto po zagadjenosti zraka(nek smo bar u nečemu prvi)
ako neko pamti u ,,Nadrealistima,, kad Djuro kaže :,,prno Mahmut nemere se dahnut,,,
I danas je Sarajevo u dimu i smogu,,
a evo gore iznad na Bjelašnici kako danas izgleda,,
p.s. nisam ja bio gore meni nedaju krave ni na ljetovanje ni na zimovanje,,poslali mi slike moji,,
IMG-f750048ef38cec7ab965c03ae134518a-V.jpg IMG-9803f8cd211772f4f295e20ae5cc7115-V.jpg

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
661
Pa niko tebe ne tjera u crkvu.Puno ljudi crkva netreba..Jedino kad je sprovod onda bi svi htjeli velecasnoga....A i najvećim nevjernicima i ateistima ne treba Boga dok ide dobro, kad dođe zlo nevolja bolest i jad onda i oni viču Bože pomozi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,063
Pa niko tebe ne tjera u crkvu.Puno ljudi crkva netreba
Ja sam išel kad je to bila sramota i kad su mi noge dopuštale....
Jedino kad je sprovod onda bi svi htjeli velecasnoga...
Ah, to me podsjeti na jednu anegdotu kak smo mi svečenika čekali da obavi ispračaj jednoj vjernici....

A i najvećim nevjernicima i ateistima ne treba Boga dok ide dobro, kad dođe zlo nevolja bolest i jad onda i oni viču Bože pomozi.
U potpunosti se slažem, takav sam i sam.....

Nije problem u Bogu, u zadnje vrijeme je problem njegovo osoblje na zemlji....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,740
Župnik koji je bil u župi u vrijeme dok sam kak dećec hodal na vjeronauk, je nedjeljom, za svaku aktivnost u župi pročital, kaj je netko pridonesel, ali i specificiral precizno kaj se od toga napravilo. No, ne sjećam se da je objavljival i ovaj dio o kojemu je riječ, a da je, vjerujem da bi mi ostalo u sjećanju. U tom dijelu je objavil koliko se ukupno prikupilo. Svatko koga je zanimalo mogel je transparentno pratiti kak se upravlja župom.
Ovakvu parcijalnu transparentnost ne podržavam.

Na nekom portalu sam pročital da je sad neke jako sramota. Ako su imućni, a škrti, nek ih bu sram. Siromašnije ne treba biti, jer su realno izdvojili više nego bogataš koji je izdvojil najveći iznos. Nije sramota biti siromašan, sramota je biti lijen, kradljivec, razbojnik, ..., a napose tko živi na račun siromašnijih od sebe.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,075
Mene je krstil, pričestil, firmal svećenik iz mojega rodnoga sela. Kod njega sam se i ženil, a krstil mi je i kćer. Kad smo se odselili u Koprivnicu puno se puta navrnul k nama da pita kako smo. Kad sam trebal kakvu potvrdu navek je rekel da ne košta ništa. Uvijek sam mu moral novce ostaviti na ormaru jer ih nije htel primiti vu ruke. Vozil se na starome mopedu, onda si je kupil staru plavu Bubu. Najvekši domet mu je bil kaj je iz Njemačke uvezel staroga Kadeta jer mu je Buba znala zakazati pa su ga morali suseljani dopelati u drugo selo. Doma je hranil kravicu i koze. To je za mene bil velečasni. Njegovi kolege su se iz njega smijali. Otišel je prije pet, šest let. Išel sam mu na sprovod iz istinskog poštovanja.
Onda je došel njegov nasljednik koji se za kratko vrijeme skinul i oženil. Čak je jedno vrijeme i delal u istoj firmi u kojoj sam i ja delal. Onda je došel drugi sa Passatom CC sa kojim se vozil u KC vu teretanu. Je, došla su druga vremena. Penezi i samo penezi.

Najnoviji postovi

Na vrh