Neki nasi forumaši vele da se vjesti sa "imbexa" ne računaju pa se ja nadam da i ova nije istinita i da novi ministar nije s te odskočne daske krenul.Hrvatska poljoprivredna komora se protivi zamrzavanju cijena
POLJOPRIVREDNICI također zahtijevaju da se proizvodi ne smiju prodavati ispod cijene, kako bi se zaštitila njihova gospodarstva.www.index.hr
da nebi bilo "drži gaće" moj narode...
Izgleda da je Šojić dobro kopiran i kod nas...Penava se smije od uha do uha. Trgovina je uspješno završila. Takvu funkciju bi i on mogao obnašati. Tu ne treba puno pameti. Bitna je samo podobnost. Po šumama se može i pucati do mile volje.Postigli dogovor: Domovinski pokret preuzet će Hrvatske šume, Nediljko Dujić odlazi...
Nakon niza sastanaka koalicije početkom tjedna dogovoreno je da upravljanje Hrvatskim šumama ide Domovinskom pokretu. Taj uvjet dio je koalicijskog sporazuma od ljeta koji se nije odmah mogao ispunitiwww.24sata.hr
ma bilo je i na drugim portalima, nije to baš index izmislio...ja naletio...Neki nasi forumaši vele da se vjesti sa "imbexa" ne računaju pa se ja nadam da i ova nije istinita i da novi ministar nije s te odskočne daske krenul.
Dabrin nasljednik mjesecima primao dječji doplatak, a nije smio
DAVID VLAJČIĆ novi je izbor Domovinskog pokreta za ministra poljoprivrede, odnosno nasljednika Josipa Dabre.www.index.hr