• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,863
Dok se mu se svi podsmjehuju...ne mislite li da je možda smijennjen na taj način jer je imal volju nekaj počistiti?
Nije imal volju...to jednostavno zaključujem iz toga što je na sumnjiv način došal do diplome.
Prvo, nitko "neumrežen" u neki oblik nečega, ne može ni doći na ideju, a kamoli priliku da kupi školu (nažalost, znam to iz osobnog iskustva jer mi je svojedobno ponuđeno da dobijem srednju ako uđem u stranku, ali u mojoj glavi to nije dobro zvučalo pa sam klipsao 4 godine u školu a za stranku se do dana današnjeg odlučio nisam).
Drugo, sirovog oportunistu se vidi i prepoznaje na kilometar...
Treće, nikakvo konkretno novo znanje na poziciji ministra nije lansirao.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,123
Osim što se pokazao kao dobar degustator čvaraka i kulena.

Sjećam se slučaja gdje je jedan podobni član partije za kratko vrijeme završio ekonomski fakultet, a malo iza toga i magistrirao. Prije toga je bio pomoćni radnikm u skladištu u firmi u kojoj sam radio. Sad radi u gospodarskoj komori. Možda je i doktorirao u međuvremenu. Bilo bi šteta odustati kad ga je već tako dobro krenulo. Bilo je još takvih slučajeva i svi su bili povezani sa istim profesorom iz Varaždina. Sad je pokojni. Imao sam priliku čitati taj magistarski rad gore spomenutog. Malo je reči da je to bila tragikomedija kak i kaj je sve tu bilo napisano. Pretpostavljam prepisano. Partija sve može. Koliko je takvih slučajeva bilo na nivou Hrvatske sam dragi Bog zna.

Posljednje uređivanje:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,932
A mene profesor rusi na ispitu gdje sam imao 38/40 na teoretskom dijelu a racunski zadatak tocan ali na trecoj decimali se nije poklapalo sa njegovim rezultatom i kaze mi da mi ne moze priznati. Sve racunski tocno, cijeli postupak tocan ali je zbog neke greske u grafickom kalkulatoru program nakupio gresku...i zbog toga izgubio studentska prava za zavrsetak fakulteta...
Mogao sam.isto laksim putem ali nisam htio...i to me kostalo...

Na vrh