• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
690
Dečki najte biti jalni na te naše odlikaše. Ko vam je kriv kad ste umesto u školu išli ........lepo u .... :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,148
Preuzeti ćemo sve. Grenland, Panamu i onaj kanalčić, pojas Gaze, Kanadu, Meksiko i Sloveniju ako ona to poželi. Milom ili sa vepons. Mi smo samo za mir i demokraciju.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,934
Preuzeti ćemo sve. Grenland, Panamu i onaj kanalčić, pojas Gaze, Kanadu, Meksiko i Sloveniju ako ona to poželi. Milom ili sa vepons. Mi smo samo za mir i demokraciju.
A govorili su da je super sto je Trump, sad ce nastupit mir 😂😂😂😂😂😂
Kao da su zaboravili prosli mandat sa zidom prema Meksiku i ostale pizdarije...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,148
E, da, nekaj si mislim glede bojkota. Da li budu vlada i ministar kiflica nagovarali i na bojkot odlaska na more dok dojde vrijeme za to? Baš gledam na tv kak su cijene u turizmu isto jako velike i pitanje je tko si može priuštiti ljetovanje na našem moru. Ako je bojkot onda se podrazumijeva da se to odnosi i na turizam. Neka ljetuju samo Nijemci i naši ministri i saborski zastupnici. Mi budemo doma kuhali kruh i perece i borili se protiv inflacije.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,870
ebem im bojkote, već treći petak nebum išal na plac...prodavat...
posljednja dva petka u Karlovcu su bili koma, nekak ljudi skužili da treba i plac bojkotirat...šipci plaču, bosanci plaču, cccc plaču, šverceri jauču...a ja i tak nemam nešto robe, prođem na subotu i prodam ;) sve do čista.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,320
Lijevo je kokošje, a desno?
IMG_20250206_093514.jpg
Desno jaje sam pronašao zameteno među triješćem i drvima. Pedesetak metara nema kokoši, a one dalje su ograđene.
Od koje životinje bi moglo biti?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,321
Ostavi ga sa strane. Kroz mjesec dana bi se mogla koja raskvocati pa podbaci kroz nju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,138
Da nije u vaš kraj (sa zakašnjenjem) stiglo prošlo službeno sredstvo plačanja (kuna)?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,138
Slažem se, jako je interesantno kak ga uspije za rog dokoturati, a da ga ne razbije.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,997
Vjerojatno kokošje, al transportirano (kuna ,vrana il kaj već). Da nisam na svoje oči videl kak vrana nosi jaje u kljunu ne bi nikom veroval

Najnoviji postovi

Na vrh