• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,789
U članku piše:
"Uskok je u međuvremenu pokrenuo izvide u Hrvatskim šumama na temelju prijave koju je podnijela uprava te tvrtke, a ne bivši ministar Dabro."

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,205
strip-14-02.jpg

Izgleda da će se novi ministar prvo pozabaviti konjima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,205
Prisjećam se u kojem gradu je bila najveća izlaznost na zadnjim izborima. Na to su me podsjetila zadnja uhićenja i pretresi. Slučajnost ili ne, pitam se, pitam se? :unsure:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,374
Kramp: - Imaš li što protiv da pripojim Kanadu, Grenland i ono sve malo preko Panamskog?
Rasputin: - Nemam, a ja ću ponovo napraviti SSSR i još nešto!
Kramp: - A što će reči Europa?
Rasputin: - Ništa! Oni govore: engleski francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski i ostale pa se ne mogu dogovoriti jer se ne razumiju.
Kramp: - A Kina i Indija?
Rasputin: - Oni će se međusobno!
Kramp: - OK, dogovoreno!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,997
Kaj, nas se nišne pita? Ipak mi imamo jednu od jačih minken bojni...
I " tastatura" ratnike
Sve ti je to nula, prema nadmenom "mirotvorcu" AP...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,046
I, se spremate gledati sutrašnju inauguraciju? Ide možda ko u Zagreb, direkt? Možda da se uzme godišnji?
Uh, baš mi se teško odlučiti, no nebrem to propustiti

• Haha
Reactions: ZJ
Na vrh