• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,343
Ako je tko od poljoprivrednika, članova ovog foruma, mislil kupiti Teslu neka to ne napravi. Moramo i mi pokazati zube tim amerima da nemru delati kaj bi hteli. Imaju i švabe dobre aute. Jedino ako i nas naranđasti kupi onda se bumo morali voziti u jeftinim američkim džipovima. Ajoooooj.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,661
Ako je tko od poljoprivrednika, članova ovog foruma, mislil kupiti Teslu neka to ne napravi. Moramo i mi pokazati zube tim amerima da nemru delati kaj bi hteli. Imaju i švabe dobre aute. Jedino ako i nas naranđasti kupi onda se bumo morali voziti u jeftinim američkim džipovima. Ajoooooj.
Aaa što to nereče prije, juče mi onaj musa poslo jednog,, eno ga u regalu:cool:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,954
kam ću sad sakrit svojeg jeepa...ajoooj... 🤠

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,533
51d05c82-480f-40d5-8472-9ebe8a27719c.jpeg

Piše da vjetar pustimo 14 puta dnevno!
A zašto ne smije pisati - prdnemo?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,343
  • Like
Reactions: H&S

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,173
Svaka njemu čast i potpuno se slažem z njim. Bar je čovjek iskren i ne drži figu v žepu.
To kaj je EU nedefinirana zajednica, a ponaša se kao federacija (naređuje svojim članicama kaj i kak), nije njegov problem; on je samo rekel "car je gol".

Nije Amerika dovela Europu u ovakvo stanje, već besmislene politike neizabranih čelnika eu. Da je ostala svaka država posebno kak je oduvijek bilo, svaka bi se brinula za sebe. Ovak je puno baba - kilava deca i svačije-ničije...

Kaj je nama ta eu dobroga donesla u proteklih 30-tak g., a poglavito u posljednjih 11+? Usput nam je postavila namjesnike koji vode brigu o njihovim a ne našim interesima.
Oduzela nam je ljude, nekretnine, šećerane, rafinerije... donesla nam smeće i poslala natrag ove arape koje oni ne žele.
Prema eu je trebalo podići zid, a ne ukinuti granicu.

Najnoviji postovi

Na vrh