• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,142
Ja bih se zakleo da je kokošije, a da budemo sigurni od koga je, staviš ga u inkubator pa kad se mlado izleže, i kad odraste znaćemo čije je,,,:D
Ja bi prvo zaigral džepni biljar....da sam siguran

• Haha
Reactions: ZJ

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,758
Pa treba eu uvjetovati da se mora trava napasivati ukoliko se ploče stavljaju na poljoprivrednu površinu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,411
Danas je važan novac i idiotske eu politike, a ne hrana...
Jedino kaj se novca nemreš najesti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,436
Pitanje je koliko bi bilo za ovce zdravo da pasu u takvom okruženju....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,483
Najavili povećanje temperatura. Znamo kaj iza njih slijedi. Pitam se kaj je sa velikim obećanjem da se bude vratila protugradna zaštita? Izbori su prešli, fotelje popunjene, a na obećanja se pozabilo. Stara priča koja navek prolazi kod ovaca. Jedina pucnjava je ona koju nam je priuštil Dabro. Možda bi njega trebalo angažirati, samo sa jačim naoružanjem. Ne bi se začudil da i takvog ima negdje u pričuvi. Do tada se moramo nadati da tuče ove godine neće biti.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,173
Pa kaj nisi videl objasnjenje lika u ned...veli da su radili prizemni generatori...🤣🤣🤣🤣🤣
Ja imam veci dimnjak doma na kaminu nego je tip stavil na taj tzv generator 🤣🤣🤣🤣 i s tim oni tjeraju tucu...🤣🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh