• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,220
150 tempomat. Bez guzve. Prosao Zg skoro bez imalo kocenja..za malo vise od sat vremena bio u Karlovcu...sve islo ko po spagi...poslije Zadra 160 vozio...
Meni do Biograda treba nešto više od 2 i po sata i to dobre vožnje

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,766
Passat dizla postaje novo krimi vozilo. Otkako ga je jedan "pošten" kriminalac iz redova vladajućih inkriminirao, sve češće bajice juru dizla Passatom preko 150km/h (neš' ti brzine) i onda šmajserom tuku po narodu...

Vidi li još netko poveznicu? 😅

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,392
Meni do Biograda treba nešto više od 2 i po sata i to dobre vožnje
Isao sam u zadnja 3-4 mjeseca dosta puta do Splita....u pravilu mi je trebalo 5 sati. Isao obicno u vrijeme kad nije.bilo guzve, tempomat oko 150...jedno stajanje obicno Nadin, 10min...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,392
Sad su bili zena i klinac s menom. Do sibenika 6h bez stajanja 🤣🤣🤣🤣
Bili smo bas kod Nadina, poslije Zadra, a opet se nesto guzvalo iza i ispred nas pa sam prelomio da nema stajanja, da idemo direkt u Sibenik na rucak 🤣🤣
Za sad je prostata ok 🤭🤭

Najnoviji postovi

Na vrh