• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,829
A kaj je z nami veseljaki? Kam pak mi spadamo? Izgleda da nas nemru nikam drugam svrstati nego nas odmah prehite vu grupu pijanci. I to ti je onda nekakva pravica. Moreš si misliti. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Vi ste BOEMI a ne pijanci.
Bar je to vrijedilo za Tina Ujevića. ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,211
@ljeskakc
1. nemate Udrugu nego nastupate samovoljno
2. ne pjevate Cecine
3. ne urličete ZDS
4. ne mlatite zastavom, nego sa demižonima
5. niste u stranci
...i kaj bi šteli?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,960
Kaj bi šteli? Šteli bi kaj bi se naš trud i muka više cijenili. Nije ni to lefko. Nije to kak sediti vu Saboru, dremati i dobivati velku plaću, a da ne moraš ni reč reči. I još k tome si osiguraš velku penziju. Od nas je sigurno vekša korist. Uništi tulike litre i ne dozvoliti da ih se mladi dočepaju, pa kaj to nije za pohvalu?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,965
Da ne otvaram nekaj novog,pa ću tu pitati. Dal možda neko iz okolice Vž ima 3d printer?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,965
Prozirna plastika,tj poklopac žmigavca za skuter. Ali transparentan,ledice su žute . Takav,samo je ovaj apšisal Screenshot_20250818-175052~2.png

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,211
Prozirna plastika,tj poklopac žmigavca za skuter. Ali transparentan,ledice su žute . Takav,samo je ovaj apšisal View attachment 84974
Meže li ovak
8b8486b6-861f-4b90-8621-2e1dd9ed95f4.jpeg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,323
Malo me sad pere nostalgija.
Digitron je bio prvi, a gdje je sad.
Screenshot_20250902_171505_Adblock Browser.jpg
Kupili smo za ogromne milijune EUR-a od Turaka dronove, a imali smo ih u Domovinskom ratu među prvima u Svijetu. (Znaju to "iz prve ruke" i neki ovdje aktivni forumaši. Lijepe su to nekakve naše zajedničke uspomene i sječanja iz prve ruke kao onaj susret u "Novom kod Cajtrage"...) Umjesto da proizvodimo svoje, te razvijamo svoju pamet, mi evo kupujemo tuđe...
Kakvi nas to ljudi vode u HR?
Screenshot_20250902_171244_Adblock Browser.jpg
Da su samo dio tih silnih milijuna uložili u našu pamet, naše ljude, puno manje bi ih pralo suđe po Irskoj, ili sjedilo za blagajnom supermarketa u Kanadi, sa diplomom HR fakulteta i znanjem 2-3 svjetska jezika.
Isto nam samo u drugim oblicima rade godinama u svim granama: od poljoprivrede, preko industrije, do nauke.

Dragi moji, svi, sami smo si krivi, Vi to znate isto kao i ja. Hajdmo dalje zajedno...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,211
Vojnik HV napravio je letjelicu koja je snimila položaj pobunjenika na jeBanji, ali su "pametni" odlučili da to nama "ni treba"!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,323
Ja budem ovu informaciju postavio u poljo birtiju, krčmu.
Na svojem sam primjeru doživio ne-poštenje i manipulaciju službenika HR šuma, dok su me vukli za nos cca godinu dana. Ja se nisam radi njih smrzavao, ali svima njima želim da Bog da doživotno trunuli u HR zatvorima. Zaslužili su svaku sekundu potencijalne čorke. Nisu si sami krivi, krivi su zajedno s njima i svi oni koji ih preko izbora drže na vlasti.
Želim im puno problema, stresa i daj bože čorke, što duže to bolje.
(Ovo mi je malo uljepšalo dan.)
Screenshot_20250910_104948_Adblock Browser.jpg

Posljednje uređivanje:
  • Tužno
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,211
Sve takve bih poslao na Goli otok. Dao im krampove, motike, ribarske mreže i tak...bez straže-policije....ovako mi ih uzdržavamo

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,960
Pa kaj to znači da si ja više nebum mogel spiti zdenu pivu na štengama pred dućanom sa klapom? Nije mu uspjela ideja sa perecima pa je Kiflica navalil na zdenu pivu. Prije bu on sagradil nuklearku nego bum ja odustal od zdene pive, a to bu na nigdarjevo.
Najlepše mi ga je videti gda se onak naklati na govornicu i uvuče vrat pa mu glava stoji direktno na ramenima. Nemaš ga za kaj ni obesiti, kad nema vrat, osim za blizance.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,878
Pa kaj to znači da si ja više nebum mogel spiti zdenu pivu na štengama pred dućanom sa klapom?
Ma nemaš brige, navečer do 22 sata ti buš tak strgan da buš ispred tebe samo velika aždaja mahala s rukama :hahah:

Mene ako se pita opet budu sjebali turiste koji se nebudu mogli jeftino napiti pred dučanom ili ako im sfali, nego misle da budu pili po restoranima....
Od toga kruha nebu, mi bumo i tom zakonu doskočili, a ako nebu išlo nebumo ga se pridržavali kak ni hrpu dobrih zakona vezanih za tu temu.

Na vrh