• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,413
Lova kaplje samo tak 🧐

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,348

Ma zamisli koliko sad cajkani imaju posla, a mi crkavamo - netko joj je drpio Životinjsko carstvo

• Haha
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,348
Ne smijemo više govoriti "Za domom spremni" jer nestaje "Imamo Hrvatsku"!
Vojsku treba ukunuti!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,389
"Mi Hrvati" itd., itd.

1000027347.jpg
(Poznam niže spomenutog policajca "ostalog bez oka".)

1000027346.jpg
Na utakmice više ne idem, od kad su na Varteksu pretresli mene nepušača radi neimanja upaljača i kćerku tada gimnazijalku. Kćerki su oduzeli labelo za usne i bacili na hrpu od više stotina upaljača i labela na zemlji, uz komentar: uzmeš si tu svoj labelo poslije utakmice.
Ali sve da im hebem po spisku:
U toku utakmice su oko nas upalili desetak i više baklji, zagadili su i usmrdjeli sve...
Hvala lijepa, tad i valjda nikada više. Sve i dalje pratim, jer negdje moram stjecati frustracije 🙃😇🫣, zar ne, ali nako tih sr*nja samo na TV-u.

Komentar na Večernjaku je dobro sažeo SVE...

Više signalne rakete i baklje nisu prisutne samo na utakmicama i svadbama sad več ometaju i putničke avione. Mi nismo ozbiljna Država niti društvo, mi smo sve loše što se možemo sjetiti.

Najnoviji postovi

Na vrh