• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,077
"Mi Hrvati" itd., itd.

View attachment 86076
(Poznam niže spomenutog policajca "ostalog bez oka".)

View attachment 86077
Na utakmice više ne idem, od kad su na Varteksu pretresli mene nepušača radi neimanja upaljača i kćerku tada gimnazijalku. Kćerki su oduzeli labelo za usne i bacili na hrpu od više stotina upaljača i labela na zemlji, uz komentar: uzmeš si tu svoj labelo poslije utakmice.
Ali sve da im hebem po spisku:
U toku utakmice su oko nas upalili desetak i više baklji, zagadili su i usmrdjeli sve...
Hvala lijepa, tad i valjda nikada više. Sve i dalje pratim, jer negdje moram stjecati frustracije 🙃😇🫣, zar ne, ali nako tih sr*nja samo na TV-u.

Komentar na Večernjaku je dobro sažeo SVE...

Više signalne rakete i baklje nisu prisutne samo na utakmicama i svadbama sad več ometaju i putničke avione. Mi nismo ozbiljna Država niti društvo, mi smo sve loše što se možemo sjetiti.
Pre koju godinu u više tema smo komentarisali o postupanjima policijskih službenika, primjeni ili neprimjeni zakona, zakonitosti u radi i kakve su štetne posledice. Takođe o odgovornosti i posledicama zakonodavca donoseći nepraktične zakone ili zakone koji mogu donijeti ili dugoročno nanositi štetu društvu, zajednici ili pojedincu. " Plus" je bio stava kako policija može da raditi protivzakonito, podmotavati prekršaje, nedosljedno primjenjivati svaki upisani term, član, stav, kaznenu odredbu, da mogu spinovati, izmišljati prekršaje koji nisu propisani i jasno napisani.... da mogu sudci da deru a ne da dosledno poštuju napisano slovo zakona...nemogu sveg se sjetiti.
Međutim posledice takvih stvari je vaš slučaj.
Druga stavka je nezainteresovanost građana o svojim, pravima i obavezama. Svaki građanin bi morao bi znati svoju obavezu da se na javna okupljanja ( tu spadaju i sportski dogsđaji) zabranjuje nositi ili kod sebe posjedovati predmete, nakit, oruzje, boce...koje se može iskoristiti za nanošenje povrede ( ruž ili labello je u tvdom pakovanju) . Poznavanje tog nebi imao neželjenu scenu da ti se policajac arogantno obrati i time povrijedi vaš integritet.
Možda se ovo desilo poslij naših komentara, mada nebitno ali je to posledica nedoslednosti u primjenjivanju zakona i ozbiljni propusti, na šta sam upućivao i sugerisao prilikom naših debata. Građanski propusti su simbolični ali propust ovlaštenih lica koji su plaćeni da to obave nanosi štetu državi, zajednici i pojedincu. Takve posledice, imaju negativan odraz na moral društva na dugoročnom planu.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh