• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,182
To i ja velim, no meni je i moj " rizik" dobar za takve slučajeve.
No, ovu sliku sam postavio s razlogom, možda pišem malo nerazumljivo, no slika ima po mom dvojako značenje;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,554
@lijeskakc čitam da bu'' nekaj od HPK, idu u EU riješiti sve ovdašnje probleme...

1000030318.jpg

1000030320.jpg

Ovo na kraju članka je pomalo neobično zanimljivo 🤔 ili ?!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,415
Da nije to možda za volanom Jakopović? Vele da je on tako uzrujan od kada mu je propao posao sa odvjetničkim uredom za naplatu članarine.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,415
Pri nama se peču odojci i jaganjci dok su prosvjedi, a ovi kamenjem na miliciju. Moraju još puno učiti od nas.
brisle-tomek na prosvjedu.jpg
Evo i Tomeka na prosvjedu.

Posljednje uređivanje:

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
385
Ali zato se kod nas smatra velikim uspjehom u pregovorima već kada se postigne status-quo ('samo da nije gore'). Što je donekle i logično kada se vidi kako već tradicionalno biramo političku vlast na izborima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,415
Samo ne dirajte i uzbuđujte vlast pogotovo pred blagdane. Ne vole to, nije u redu. Gledam onog Piletića snuždio se kao posrana kokoš. Navalili na njega sa svih strana, a on je samo želio svima najbolje. Neki su nažalost i umrli od te njegove pretjerane želje jer ju nisu mogli dočekati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,217
tradicionalno biramo političku vlast na izborima.
Budimo iskreni, ovi su (naj)manje zlo...nisu mi simpatični, ali kad vidim ne-moremo i SamoDoPol ... prije bi HDZ-u dal glas nek takvima...

Najnoviji postovi

Na vrh