• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,707
Mora Europa i Svijet uskoro propasti čim ne poštuju HR vrijednosti.
Misle u Fifi i Uefi da su neki faktor:

1000032070.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,659
U četvrtak obukao zimske visoke cipele. Nakon 50 m odvojio se đon. Vračam se i uzimam druge još ne nošene
Skidam etiketu i nakon par koraka đon ostade iza mene! Đon je preko neke spužve zaljepljen za cipelu.
Koje ljepilo da upotrijebim?

Prilozi

• IMG_20260110_113448.jpg
    IMG_20260110_113448.jpg
    27.1 KB · Pregleda: 17

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,558
U peć za centralno sa njima. To se i meni desilo na nekoliko novih. Nosio na popravak. Nedugo nakon popravka opet se odlijepilo. Završile u smeću. Rekao mi je majstor da je to od stajanja. Hahahaha

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,707
U četvrtak obukao zimske visoke cipele. Nakon 50 m odvojio se đon. Vračam se i uzimam druge još ne nošene
Skidam etiketu i nakon par koraka đon ostade iza mene! Đon je preko neke spužve zaljepljen za cipelu.
Koje ljepilo da upotrijebim?
Imaš u Pevexu ljepila, ima nešto slično kao Neostik, ali ima i na istoj stalaži u sličnom pakovanju ljepilo za obuču i kožu. Ja sam nedavno kupio i uspio sam normalno zalijepiti, a prije s ekvivalentom za Neostik nisam uspio.
Ovo sam kupio i uspio zalijepiti:

1000032105.jpg

A vidim na Pevex stranici i drugo, koje nisam probao:

1000032103.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,452
Da smo si dobri ja bi mu dal dva prstohvata i par kapi cementa.
Samo kaj bi s njim ako mu se pri meni dopadne

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
520
Imam i ja nekog iskustva, skoro cijeli radni vijek u Inkopu.

Poliuretnska pjena a gazivi sloj od gume.
Kad im prođe dovoljno godina od proizvodnje skida se ko naljepnica i nema nacina da to popraviš.
NIkad montirani đon rastrgaš prstima .

Poliuretan je super, lagan i apsorbira udarce ali nakon par godina smeće.
Pa i Pu crijeva za zrak na šivaćim strojevimav fino su gibljiva ali kad im prođe rok ne stigneš mijenjati.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,899
Da smo si dobri ja bi mu dal dva prstohvata i par kapi cementa.
Samo kaj bi s njim ako mu se pri meni dopadne

Taj je dobar,,ako se pravilno uradi,,koristio sam ga davnih godina,kad sam ga jevtino dobivao od radnika na ugljenokopu,,oni su ga koristili za lijepljenje transportnih traka,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,452
Pa nisam ni ja ovo kupil, misliš da bi ga nudil da jesam :ROFLMAO:
Tak je, treba priprema biti dobra, a tek omjer, pa premaz, pa čekanje, pa premaz.... Super ljepilo za gumu.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,558
Posljednje uređivanje:

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
465
Meni se čini da je ova vijest o navodnoj kontroli ulaska u SAD - novinarska patka (kao i velika većina toga što se objavljuje o Trumpu). Teško mi je vjerovati da će netko ići kontrolirati profile po društvenim mrežama i onda to povezivati sa ljudima u RL. Može se to itekako odraditi, samo ne u masi putnika, kada oni naiđu na aerodromu odjednom. A ionako je uvijek moguće da ti odbiju ulazak u državu, bez ikakvih objašnjavanja. Moglo bi se dogoditi da ti idu kopati po telefonu kada ulaziš - a ako im ne otključaš telefon, onda ti odbiju pravo ulaska. Inače - ako se baviš sa takvim stvarima - prilično je glupo imati sve to povezano na telefonu. Za odlazak tamo uzmeš potpuno novi broj i novi telefon, otvoriš si potpuno novu mail adresu, pa neka gledaju što su sve kinezi instalirali u njega. Ili jednostavno uopće ne poneseš telefon sa sobom.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,558
Ili jednostavno ni ne pomisliš o odlasku, bez obzira imao mogućnosti ili ne, s obzirom na trenutnu politiku koja se vodi. Znam da bude puno onih koji to brane i zagovaraju pa i na ovome forumu. Svatko ima pravo na mišljenje, ali moralne vrijednosti često ili nikako nisu povezane sa hrpom novaca.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,328
Ja sam gospodina samo hvalil...
...ali me nogomet ne zanima niti imam novaca za to...pa prodajem ulaznicu za sad... :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh