• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,739
Biti u pravu je vrlo diskutabilna kategorija. Nek budu u pravu i neka gladuju, ružno, ali blizu istine.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,517
Istovremeno zabraniti u cijelom svijetu i svemiru bavljenje politikom osobama starijima od 60 godina.
Poželjno bi bilo i da svaki političar ima napravljen sistematski pregled i psihotest.
Dosta je više staračkog ludila...
Jedan moj bivši kolega je rekel da sve starije od 50 godina treba na steljanje.
On je u to doba imal 65 godina

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
475
Što se tiče farmi, male farme su donekle i prihvatljive - velike farme su veliki ekološki problem (uvijek bile i uvijek će to biti). Velika koncentracija životinja na jednom mjestu po samoj definiciji znači da će to biti logistički problem. Kako svi uvijek gledaju zaraditi više - taj logistički problem će se riješavati na uštrb okoliša i kvalitete života ljudi koji žive u blizini. Ukrajincu ne pada na pamet graditi farme na zapadu nego baš kod nas. Pitam se zašto je tome tako......

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,590
Išel sam si danas kupiti duge gaće i tajice parksajd. Pomalo se pripremam ako bu trebalo krenuti u obranu Grenlanda od narančaste napasti. Ostalo je još i nekaj brlje za slučaj da bu trebalo jurišati, a dobro bu došla i za noćne straže po mrazu. Ako je još tko zainteresiran za krenuti neka mi se javi u pp.
Ne morate se plašiti, nisu to izbori za HPK.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,517
Kaj su ga streljali ili je hitil žlicu pošto je bivši?
Ošo u penziju ....da se razmemo, čovek je bil tata mata za te stvari kaj je radil, elektronika i programiranje. Neki današnji mladi koji kao imaju sve u malom prstu kaj se tiče digitalne tehnologije, nemreju doći na njegovu razinu .
Sve stvari kaj je taj čovjel radil, radi i dan danas, dok neki iza njega kaj su došli, su već tri puta mijenjali softver i kaj ti ja znam sve ne.....

Najnoviji postovi

Na vrh