• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,656
Ne, ne, ne, ne, ne..... nejdem dalje.
Kapetan iz nasada :hahah::hahah:

E da, moram samo ovu priču završiti.
Na ovo citirano sam ja AI-a navukel svojim smišljenim pitanjima i na taj način dokazal sebi, a nadam se još ponekome da još dugo bude trebalo da umjetna pamet zamjeni glavu koja razmišlja sama.

Ovak sam razgovor sa njim počel. U prva dva, tri odgovora prijatelj Lijeska je bil hvaljen, a onda sam ja pitanjima okrenul razgovor u smjeru kojim sam ja htel da razgovor ide.

Za mene je taj AI sugovornik kojeg treba izbjegavati, a ne tražiti pomoč od njega.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,656
Slažem se, ali malo i nadodajte da imam za specijalistički pregled. Ovi obični doturi nemru odgonetnuti vu čemu je problem. Ne boli, a vleče me vu stranu. Čak su i lokalni milicajci ustanovili da je negde grdi problem kad nemrem hodati ravno po crti. Meni se čini da je u pitanju relej vu centru za ravnotežu.
To ti je zato jer suseda ako se ne zove isto kao žena ti ju moraš zvati istim imenom.
Znaš ono, noč, buncanje...... žena uz tebe u krevetu, a ti ime grešiš........ i onda dobiješ šus pod rebra pa te vleče u stranu ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,376
Ne vidim zakaj se dela tolika drama od toga?
Bili smo u Croatiji 10-tak godina, i kak su oni su digli cijenu, presli smo na HZZO jer je bil 30-tak % jeftiniji. Sad su se samo približili cijeni ostalih.

Zakaj ne uspoređuju godišnju cijenu, a ne mjesečne?
Meni mjesečne niš ne govore. Zanima me godišnja polica s popustom za 1-kratnu uplatu, a to je u lipnju '25.g, u HZZO-u bilo 111,5e.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,824
Probam na brzinu pronajti godišnje iznose za privatna osiguranja ali je sve to još prikriveno.
HZZO je objavio na kraju prošle godine.

1000034055.jpg
Probaj malo sam poiskati, moram nekaj vani obaviti...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,521
Ptivatna osiguranja iszo kao HZZO do petka imaju stare cijene.
Novu cijenu je objaVIo samo HZZO.
Ljudi prekidaju HZZO police i uzimaju privatne prije petka.
Isto tak su mogli raskinuti policu u HZZOu i uzeti ju opet po staroj cijeni.
Privatnici sute a od ponedjeljka budu sokirali s novim cijenama.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
507
Normalno je da su cijene osiguranja ujednačene na tržištu. Kada bi netko pružao uslugu za znatno manju cijenu (a tehnološki se pružanje usluge ne razlikuje od drugih ponuđača) onda tu nešto ne štima.
Isto sam sa dopunskim kod HZZOa jer s obzirom na godine života to mi je najpovoljnije i po novom cjeniku.
Kod HZZOa debilizirano je to da nema mogućnosti plaćanja unaprijed za cijelu godinu i tako bitnog smanjenja troškova slanja nepotrebnih mjesečnih obavijsti/računa (za one koji to žele). HZZO je okoštala birokratska struktura kojoj je potrebno uvesti prilično svježine u način poslovanja. Nudim im plaćanje godinu dana unaprijed uz bitno smanjenje njihovih troškova poslovanja, a oni to uredno odbijaju jer 'oni tako ne rade'. Vidi se iz aviona da se radi o ekipi koja nikada nije radila u ozbiljnom poslu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,656
Meni kad bi neko nekaj plačal ja bi radije da mi kapne svaki mjesec nego jednom godišnje pa onda dugoooo ništ.

Najnoviji postovi

Na vrh