• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,910
@plus evo raspitao sam se malo za dopunsko..novinari (koji to vise nisu) samo pisu da nesto napisu...dopunsko u croatia osiguranju koje pokriva sve isto kao dopunsko hzzo bi me kostalo 18e a ne 10-12 kako pise u onom clanku...ipak ostajemo na hzzo...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,541
Crnogorka?? Što ona nema crnogorske gene?
E pa zato me i zanima kak se to dolje radi...
Da je ovo malo "mladji" forum, vec bi linkovi frcali na sve strane.
Medjutim, ovdje smo sve stari hrgani koni su prije 22 godine dijelili linkove na Sevkin film.
Pregazilo nas vrijeme

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,701
Mi nismo imali forume ni internet, tek možda par slika, pa smo se ipak nekaj navčili. Učili smo se na teži način, ali je išlo. Uz logaritamske tablice i ručne operacije. Lako je danas. Postaviš pitanje na forum ili umjetnoj inteligenciji i eto ti sto savjeta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,720
Danas je trampič miran pa da se mi pozabavimo "našim" problemima i mješanjem politike i sporta.
Kakav je vaš sud i mišljenje o tome?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,221
Jadno je to kaj se zbiva, samo mislim da danas onu "bojnu" nebude pjevao...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,622
Ako ne bude pjevao tu pjesmu, Tomašević je pobijedio jer je uspio postići željeni cilj, a ako bude pjevao tu pjesmu, Tomašević je pobijedio jer je on jedini glas razuma u državi.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,862
Danas je trampič miran pa da se mi pozabavimo "našim" problemima i mješanjem politike i sporta.
Kakav je vaš sud i mišljenje o tome?
Gotovo nitko od radno aktivnih i normalnih ljudi, koji moraju biti u 6 sati na radnom mjestu, ili u školi, na fakultetu, a kamoli u štali među kravama, u svinjcu među svinjama, nije išao na aerodrom u 3 sata u jutro. Ne vidim niti jednu poveznicu da ti "radno neobavezni, školom, fakultetom ili poljoprivrednim gospodarstvom neopterečeni, imaju ikakvo pravo naturati svoje nebuloze, nama ostalima, nazovimo nas normalnim ljudima i građanima, opterečenim sa svim svjetovnim obavezama.

Koliko sam čitao, a čitao sam puno da budem dobro informiran, Gradonačelnik Zagreba je čestitao rukometašima na osvajanju bronce, te najavio i ponudio da na dočeku pjevaju Zaprešić Boysi i Hrvatske ruže, koje su autori pjesme "Ako ne znaš što je bilo". Dakle nije zabranjeno izvođenje pjesme. Prema pisanju po portalima, rukometaši ne insistiraju na pjesmi, nego na pjevaču Tomsonu. Tomsonu je pjevanje zabranjeno uglavnom po čitavoj Europi, a zabranila mu je legitimno izabrana Skupština Grada Zagreba. To što se Vlada uplela je gaženje legitimnosti izabrane vlasti Grada Zagreba, ali i gaženje europskih vrijednosti - anti nacizma i anti fašizma, koje ne dopuštaju izvođače pjesama koje javno koketiraju s time. Crni šlag na tortu su prijetnje bombama stranci Možemo i Gradonačelniku.

4.jpeg
Imamo službenu Zastavu Republike Hrvatske i Zakon s kojim je definirana. Imamo i definirano kako se mora postupati u slučajevima kada se Zastava ne koristi na zakoniti način.

WhatsApp Image 2026-02-02 at 11.57.49.jpeg
Ovi mladi nositelji zastave su sigurno upravo položili testove za služenje vojnog roka, jedva čekaju da krenu ili se vesele skorom odlasku na rano jutarnji posao, gdje budu odgulili šihtu, da zarade novac da vrate kredite i prehrane obitelj.

Jednako tako je i na stadionima sve puno neslužbenih provokacijskih zastava, kao ova jučer u Osijeku:

PXL_010226_145734092-1260x842.jpg

Ovako između ostalog piše u Hrvatskom zakonu o Zastavi:

zastava.jpg

Možda bi našim Vladajučima bilo puno pametnije da se bave izmjenama i dopunama važečih zakona, nego što se bave veličanjem Tomsona, onda bi barem valutu u Zakonu promijenili iz DEM u EURO. Ali za to ih je večina izgleda nedovoljno spremna.

Interesantno bude saznati koliko BBB-a bude na utakmici Dinama, a koliko na proslavi u režiji Vlade s Tomsonom na čelu.

Kako god sve to završilo mi smo kao mali, obični, normalni ljudi - unaprijed izgubili, u svakom pogledu. Kruh ne bude jeftiniji, otkupna cijena poljoprivrednih proizvoda ne bude porasla, svijet nam se ima razloga sve više smijati.

Zagrebe izdrži.

Najnoviji postovi

Na vrh