• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,795

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,946
@lijeskakc da te pitam, kaj bi ti napravil, da si dugo, dugo, bil gladni, šteči, za nekvom tobože uglednom funkcijom i onda ti jednoga dana vleti v naručje, kaj grom z vedroga neba. Iznenada si važni uglednik, zaštičeni si bole neg "lički medved", ne bi štel medveda uvrijediti. Kaj bi ti napravil, pa zapopeval bi si od veselja, pucal bi od ponosa, pokazal bi susedima i sima da si ti važna faca, bečar, za kojega nema više nikvih ograničenja, samo bi ti nebo bila granica. Popeval bi pesme koje znaš i voliš, sigurno ne bi znal popevati Rim tim tagi dim 🎶🫣👋
Proplakat će zora 🎶 (M. Kovač)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,795
Navek sam to čekal da dojdu po mene, ali nikaj od toga. Nisu me šteli ni vu partiju jer se kao nemrem skoncentrirati radi pijače i misli mi lutaju od nemila do nedraga. Štefa pokojnega su zeli makar su ga par puta doma dopelali z tačkami. Tak ti je to gda te sreća neće pa neće.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,874
Možda bi manja sramota bila da su ovi ugledni pijančeki nego kaj su domoljubi prema svom imanju :unsure:

Najnoviji postovi

Na vrh