• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,893

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,955
Ovo mi izgleda kao fotomontaža ili se je umješala umjetna inteligencija da složi ova četiri objekta u ovo okruženje? Tu nešto ne štima, jasno je samo tko je to sagradio ali nije jasno po nikakvom prostorno - urbanističkom planu tko je dozvolio i izdao svu potrebitu dokumentaciju da se tako nešto sagradi. (n)
622279005_1430105828691137_7069039858137278256_n.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,040
Ovo mi izgleda kao fotomontaža

To je kod autobusnog kolodvora u Umagu?
Preko puta je benzinska koju sad zauzima "zgrada" i staro groblje?

Nema šanse da bezinsku sruše, recimo ova u Rijeci proda više cuge nego nafte..

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,955
Sve je to meni jako poznato u Rijeci. Na nekih sto metara od ove Inine pumpe je bila jedna trgovina prehrambena pod imenom "Drug story" koje je radila non stop ali je zatvorena već oh ho vremena. Vjerojatno je zatvorena iz istih razloga koji se sad manifestiraju na Ininoj pumpi. Isto tako nedaleko od pumpe se je nedavno dogodio nemili događaj premlaćivanja maloljetnika od trojce punoljetnika??? I to sve na 136 metara od prve Policijske postaje u Rijeci.

Najnoviji postovi

Na vrh