• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,324
Nije za to kriv gospodin Jakov, a kamoli gradonačelnik Zagreba, gospodin Tomašević.
Kolinda kao i uvijek, drži štangu stranci HDZ kojoj nikako ne uspijeva osvojiti vlast u ZG na normalnim izborima. Stoga se služe svim mogučim i nemogučim sredstvima kako bi dan i noć, napadali aktualnog gradonačelnika i ocrnili ga.
Ne treba ništa novo očekivati, te su slike "proizvod onih koji tu žive", nije Tomašević taj koji zagađuje cijeli Zagreb grad. A ne treba ni gajiti iluziju da bi se išta promijenilo u Zagrebu na bolje, da ga HDZ osvoji na izborima sa 120% glasova. Isti nekulturni "građani" bi ostavljali svoje "kakice" gdje to rade i sad.

Kolinda je samo prosječna građanka Hrvatske, koja je uspjela biti i Predsjednica. Umjesto da sada uživa, ona se blamira...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,184
Sjećam se da mi je prijatelj davno rekao da je američko društvo jedno bolesno društvo, a ja sam ga samo u čudu gledao i slušao.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,025
Koliko sam shvatio amere, tamo nema baš nekih životnih pravila. Propisi se donose stalno ili kad jednom sud donese odluku to ja "amen"!
Recimo ulaziš u križanje, svaka cesta ima STOP i moraš stati bez obzira ako miljama nema auta u blizini!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,184
Tamo moreš započeti rat, poubijati tisuće ljudi i nikom ništa, ali ako ne staneš na stop na cesti jadna ti majka. Onaj naš bivši ministar se jadan bojao proći preko ceste i zato je čekao na semaforu danima sve dok ga nije iznemoglog hitna prevezla u bolnicu. I to ne bilo koji ministar već jedan od najboljih koje je AP imenovao.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,791
Kak eu sve više liči na jugu nemoj se čuditi ak bi se i bonovi m8gli vrnuti.
Jedina utjeha je da bu otišla u pm, kaj je i juga... :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,309
Za bonove bu zaslužan tvoj ljubimac a onaj dan kad ljudima bude u eu kak im je bilo u Yugi na popisu stanovništva je se bum deklarilal kao europljanin. Dotle sam Jugosloven

• Haha
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,791
Onda se odseli vu tu jugosloviju ak ti se ovdje ne sviđa...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,309
Ajde da i ja jednom probam preskociti odgovor.... nemrem, barem riječ dvije moram napisati.
Pametni budu shvatili kome se ovde ne sviđa, a ni u Jugi....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,791
Nekad je bil jedan vic: kad se bude živelo kak v Ameriki?
Kad svi crveni budu zatvoreni v rezervate...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,791
E da imamo jednoga takvog...umjesto ovih koji se brinu o pravima glisti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,309
Ti si @ZJ Izgleda još na gorivu od preksinočnje kumove proslave 40-godišnjice.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,184
Ne treba nam takav u državi. Brine se on o nama i izdaleka. Prikupio tri miljarde na svoje račune. Takvog zla nije bilo od drugog svjetskog rata. Sjeme mu se zatrlo.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,055
Aaa joj tebe,,,,,
Nemoj nam Nobelovcu, da se sjeme zatre,,tako ti ničega,,,pa vidiš ti koje je on samo ratove zaustavio,,,
Ja sam siguran da i 2 sv. rat je on zaustavio,,još tad je bio samo mali spermić,,,
Što mu onaj što mu je mater guzio nestavi kondom,,,svijet bi danas kudikamo bio bolji,,:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh