• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,123
Krenuli su nizvodno od mosta...sve kaj je na parceli od hep-a. Dalic ima svoju parcelu a i on je uzvodno od mosta...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,209
Bespravna gradnja je i nizvodno i uzvodno. Izgleda je da uvijek lakše krenuti nizvodno, pa kako voda nosi.

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,850
Nogometaši, Fife UEFE.... sada vam je prilika da dokažete koliko vrijedite i koje stavove zastupate.
Naj tak.
Pa to su zabranili Rusiji, nemru sad i Ameriki...Pa gde se bu nogomet igral?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,209
Zabraniti i nogomet dok se ne vrnu sve fkrađene i zamračene pare. Ve bu još na kraju ispalo da ni jedan savez u RH nije čist. Čim se počelo spominjati i ime onog Đakića sve mi više miriše da bu tak na kraju i ispalo. A mi meljemo o poticajima za poljoprivrednike, a jooooojjjjj majko moja stara.

• Volim
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,850
Pa navek su rekli da su seljaki najvekši lopovi...ne sme se dopustiti da to postane laž...
Viš da laganje treniraju i ovi v agencijama (samo čitaj temu Isplata spoticaja)...tak da ovi v športskim udrugama, pridrugama, savezima ...kak li se već zovu, mislim d aimaju malo šanse...
Ipak seljakov ima više i tu se vrte milijarde, a ovi loptotrkači nikak ni da fkradnu jednu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,345
Danas sam pročital jednu meni zanimljivu riječ pa sam ju išel malo proučavati kad ju več neznam izgovoriti.
virtue signaling
Najviše mi se sviđa jedno od njenih značenja.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,450
Danas sam pročital jednu meni zanimljivu riječ pa sam ju išel malo proučavati kad ju več neznam izgovoriti.
virtue signaling
Najviše mi se sviđa jedno od njenih značenja.
Onda prevedi i za nas neuke 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,345
Neču, da nebu ispalo opet da sam neugledan :ROFLMAO:
Ali ima, ima u toj riječi materijala za razmišljanje :unsure:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,209
Glava mi puca i bez razmišljanja. Mora da mi propuh smeta? Ve još na to i razmišljati? E, to nebu išlo. Lakše mi je živjeti vu neznanju. Ne boli.

Najnoviji postovi

Na vrh