• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,535
To ti ja ne znam, znam da je u zaboku neke ni delalo, za zlatar i stubicu mislim da dela

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,279
Još samo fali da naši iskusni i eminentni fiškali napišu vodič za lopine kako izbjeći ruku pravde i uživati doživotno ( i oni i njihova djeca i unuci) u plodovima svojeg lopovluka. Cijena takvog vodiča bi bila paprena da i ti jadni fiškali konačno nekaj zasluže. Normalno, bez zaračunavanja PDV-a.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,451
A kaj budu s njim tu pri nama?
Mislim da mu ovi naši još budu poslali ako bi mu sfalelo samo da se ne vrati, ko i ovima ostalima kaj ih "potražuju"

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,279
a344449b1d4f6613def7.jpeg

Lijepo društvance. Nitko nije ništa ni čuo ni vidio. Oni su tu samo da se naslikavaju i beru jadne plaćice. Nema tu nikakve njihove odgovornosti, pogotovo moralne. Nisu oni ni luk jeli ni mirisali.

Najnoviji postovi

Na vrh