• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,652
Ma kakav mraz ljudi moji..... nema opasnosti od mraza, naročito jer je sve mokro i još pada kiša.
Budeš vidio ako se večeras razvedri😉

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,290
Već se razvedrilo. Trenutno je vani sunčano i 8°C, a u 14:45 su bila samo 3°C. Maločas smo agrilom pokrili osjetljivije kulture u vrtu. Neke s 40 gramskim, a neke s 18 gramskim agrilom. Na flance od paradajza je žena navukla vrečice za škrinju. Nadam se da bu slabiji mraz nek je bil posljednji ove godine.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,634
Danas sam krenuo iz Novske prema ZG u susret crnom nebu...bilo je 20 stupnjeva.
Kad me opizdio vjetar i htio prevrnuti kombi, zalila kisa da nije bilo moguce voziti, pocela tuca da sam sebe ne cujes, pogledao sam na termometar...

Bilo je 2 stupnja.

Boze, pomozi zelenjavi ujutro

Najnoviji postovi

Na vrh