• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,570
Da nema vas par političara ja nebi ni znal da je trump u ratu.... imam ja svojih zanimacija i previše da bi se bavil onima za koje me niko ne pita i nemrem ništ oko toga promjeniti. Ne ja, nego svi mi skupa....

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
769
Da nema vas par političara ja nebi ni znal da je trump u ratu.... imam ja svojih zanimacija i previše da bi se bavil onima za koje me niko ne pita i nemrem ništ oko toga promjeniti. Ne ja, nego svi mi skupa....
bolje da se mi bavimo politikom - nego da se politika bavi sa nama.......

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,570
Pazi se i ti da ti škare ne ostanu u autu... i kod tebe je utakmica visokog rizika... pa da nam ne odes naranđastom na spoved :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,570
Cijev, pa makar i od skele, je odavno trebalo upotrijebiti..... i ispratiti ga iz ovog našeg društva.
I ne samo njega, sve koji mu imalo sliče....

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
102
Meni smeta kad govore da je društvo zakazalo. Da se društvo pitalo njega više ne bi bilo među živima, tako da je, kaj se mene tiče, struka zakazala, a o njihovoj stručnosti svako malo u crnoj kronici čitamo. Ebalo ih njihovo pravo za sve isto i druga šansa, prilike i silenje uključivanja monstruma u društvo.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,349
Obogaćeni uranij. Nije mi jasno kako bi iranci mogli demontirati postrojenja za obogaćivanje kad su im ta postrojenja već barem pet puta bombardirana i uništena? Pa kaj ta postrojenja onda nisu demontirana? Drugo - nema bolje i sigurnije zemlje za čuvanje uranija od Amerike na čelu sa narančastim? Njemu svi vjeruju i imaju bezgranično povjerenje u njega?
Treće- nije mi nikak jasno po kojem to nepisanom pravilu iranci ne smiju imati uranij, a ameri i rusi smiju? Tko je napisal takva pravila i na kojem principu?

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
769
Nema pravila što se tiče A-bombe, ali Iranci su tu prilično glupo odigrali (ako već toliko žele bombu). Naime predsjednik Ahmadineđad (odradio dva mandata od 2005-2013) javno je izjavljivao u više navrata da će - kada jednom izrade A-bombu odmah njome napasti Izrael. I nije bio jedini visoki dužnosnik koji je javno prijetio. To je veliki no-go da im se dopusti da dođu u mogućnost da izrade bombu. Jer kada ju takvi jednom budu imali - biti će kasno za bilo kakve intervencije - onda slijedi razmjena.
To je prilično glupo javno izjaviti sa takve pozicije - a ideš protiv ekipe za koju dobro znaš da je dobro naoružana i laka na obaraču. Onda se kasnije možeš samo čuditi što i kako te snašlo, pa 'nismo tako mislili' itd. . Ekipa u Iranu mentalno nije dorasla izazovu da posjeduju takvo oružje. Morati će to malo još pričekati.

Najnoviji postovi

Na vrh