• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
108
haha Ima li itko na forumu da Vujisica Pavla pamti po liku "Leka Bankrot"
Za cijelu seriju linkovlje je dobrodoslo haha.
Imam u Vukovaru bivseg saradnika, zena mu jevrejka i cijela jedna ulica je njezina. Sve pase iz videa samo su likovi kod mene novijeg datuma.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,370
Joj, joj, joj....zamalo da nije došlo do eskalacije. Trešnje i na to crna kava i eto ti frke. Prokuhalo i prišarafilo najenput. Dobro je da sam na vreme dobežal do situacijske sobe da se nastali problem i neočekivana situacija riješi, ali bez puno razmišljanja i odugovlačenja. Dobro je da je hormuški tjesnac izdržal i da je ostal zatvoren. Inače se mogla desiti esklalacija samo takva sa mogućim civilnim žrtvama. :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,605
Mene zanima kak hladi. Treba u njega staviti hladno ili može kroz neko vreme sam ohladiti pijaču koja je stavljena u njega.
I naravno, kolko dugo smije ostati uštekan ako je auto ugašen?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,318
I mene zanima pošto, imam sličnog
Moj nebre ohladiti samostalno skoro ništa, treba isto staviti zamrznute uloške, onda je ok dobro cirkulira zrak.
A to da vleče oko 6 ampera, na hlađenju ili grijanju, netko bu več izračunao koliko dugo može raditi s ugašenim autom.
Na većini ipak nebre jer priključak upaljača za cigarete ne radi kod ugašenog auta.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,007
Koliko dođe?
60e.
Nije loš. Može hladiti ili grijati.
Ako hladi, postiže 20-tak C ispod temperature okoline.
Slaba strana im je ručka, pa za nju ne i trebalo nositi punoga.
Dobra strana da se može kupiti, baš kak i poklopac...

Posljednje uređivanje:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,255
Isprobao sam...stavio mineralnu sobne temp..lijepo je ohladilo...nekih 2h..meni nije plan ostaviti ukljuceno u autu,vec koristiti dok idem na more i u hotelu u sobi jer obicno nema frizider...zadovoljan sam...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,427
Mene zanima kak hladi. Treba u njega staviti hladno ili može kroz neko vreme sam ohladiti pijaču koja je stavljena u njega.
I naravno, kolko dugo smije ostati uštekan ako je auto ugašen?
Ovak hladi kak je @ZJ napisal. U autu ga uopče ne spajam. Dok dojdemo na cilj, onda ga uštekam na 220 i radi danima, mislim dok ne presuši :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh