• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,658
Kak si uspel to htrgnuti?
Nakon 14 gpdina koristenja, dosla trava u lager i vise mazalica nije mogla nagurati mast nutra.
Kad sam isao skidati, zapeklo je za osovinu i kuciste je puklo.
Zamijenio sam oba....u Masivi su 3.75 eura a u Partneru 8 eura komad kineski.
FAG i ne znam kaj jos su od 17 eura na vise po komadu.
S obzirom da su do sad kineski drzali 14g, stavio sam original - kineske.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,619
Bilo bi ga grieh deti, a griehota zvaditi...
Ja bi Lesku naučil generalke delati samo da me nauči kak susedu zavesti.

Ali stari vrag me samo ovom drugom zanatu rivlje, znanje od ovog prvog skriva ko zmija noge :unsure:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,619
Nakon 14 gpdina koristenja, dosla trava u lager i vise mazalica nije mogla nagurati mast nutra.
Kad sam isao skidati, zapeklo je za osovinu i kuciste je puklo.
Znači strgal si, ajde da neko nekad nekaj i prizna :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,380
Puno je straha tu uloženo. No bilo je i lijepih trenutaka za pamćenje. Na kraju čoveku samo to i ostane. Za generalke sam prestari uostalom kao i za drugo, a i sjećanje pomalo hlapi. Protiv toga se nemre, svaka sila za vremena. Znanja tu puno ni ne treba, bitnije je imati vupača. Samo treba pitati i biti uporan. I stijena pukne i popusti ako se tuca stalno po istom mjestu. :ppozdrav:

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh