Možete mi vjerovati, ili ne morate. Apsolutno najljepši nogomet se igrao nekada, pamtim jedan Prvomajski turnir, koji smo organizirali na igralištu naše škole. Sudjelovalo je desetak ekipa, od djece do odraslih. Bilo je ljudi u publici i samih nogometaša. Kakav je to vrhunski "mali nogomet" bio. Dok su mladi rasturali u fintama, vicu, driblinzima, mnogo im je starijih zapljeskalo.
Znam, nije to veliki nogomet.
Veliki je izgubio i kod nas, moje skromno razmišljanje, svaki kontakt s nama, jer i u lokalnom klubu igraju, pitaj Boga odakle su, mladi dečki.
U NK Varaždinu ne igraju dečki z Varaždina, ili okolnih naselja, koja su dala generacije kao Lukač, Vugrinec da ne nabrajam dalje...
Svjetsko nogometno prvenstvo koje je sada krenulo je minimum nogometa, a maksimum zarade.
Bojkotirati ga, pa to i činimo, jako teško da budemo pratili sve utakmice, kaj god. Nema šanse, a tek pauza za hlađenje 3 min, na prvoj tekmi u Meksiku, a temp. 23 stupnja. Hebale ih reklame u kapital*stički mozak, od dna o vrha...
Znam pretjeral sam, a trenutno sam na hlađenju, u zelenoj vrtnoj terasi mmmm... ne bum sad više, dok se ohladim

👋