• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,528
Zašto bi se ja pitao kako je Putin zaustavio kovid? Niti je znanstvenik, niti liječnik, niti me njegova okolina zanima.

PS
Nitko nije mogao znati s kime se susretne u trgovini, na ulici, da li je zdrava osoba, ili bolesnik.
Da li sam tada u jednom trenu izgubio osjetilo mirisa, jesam, nije mi bilo najbolje, nije, završilo je za mene sve OK. Za mnoge nije.
Da li je to bila obična gripica, nije, što je bilo, bolje ja neznam.

Posljednje uređivanje:

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
166
Zašto bi se ja pitao kako je Putin zaustavio kovid? Niti je znanstvenik, niti liječnik, niti me njegova okolina zanima.
Mene zanima. Po meni je on zaslužio nobelovu nagradu za medicinu, tim više što nije ni liječnik ni znanstvenik. Zamisli koliko je liječnika, farmaceuta i znanstvenika radilo na zaustavljanju covid plandemije i nisu uspjeli. O onda dođe stari KGB-ovac i to riješi u jednom danu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,528
Ako mene pitaš daj mu nagradu koju god ti želiš. Ja nemam ništa protiv tvojeg stava, a niti ga podržavam.

PS
Uh, vidi vuru, idem z birtije, dosta je bilo 🥂 :devilish: 👋

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,436

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,079
Sretan 80. rođendan, Gospodine predsjedniče.
Ak mi ne znamo, za Vas smo sigurni da znate kaj radite...pa samo nastavite...

Najnoviji postovi

Na vrh