• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
999
Intervju bivšeg (kratkotrajnog) ministra Dobrovića:

Zašto bi problem riješavali na jednostavan i efikasan način kada se može okrenuti lijepa lova na kompliciranim skupim i neefikasnim riješenjima....?

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
999
Točno tako: sustav smo mi svi, a nemojmo zaboraviti da politika (koju biraju građani) vodi državu i određuje generalni smjer u kojem ide društvo, to jest svi mi. Sve ovo što se događa sada samo je (logična) posljedica dugogodišnje vladavine korumpirane politike. Korupcija je prožela i cijeli birokratski sistem države, a državom se upravlja tako da je većina odluka podređena nečijim parcijalnim interesima, umjesto općim interesom.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,787
Kaj je da je. Nije kaj nije nego je kaj je. Dečkima se mora priznati da znaju krasti i da nitko ne odgovara za to ako ih se vlovi. Tu im nema ravna. Mogli bi napisati roman u 9 tomova o tome pod nazivom Ukradi sam ili organizirano.

Najnoviji postovi

Na vrh