Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,383
Upravo gledam neku seriju na 2. A gledam i seriju Tandem. Prilično glumaca imaju prave nosine????
Čovjek je postavil pravo pitanje...samo 30+ g. prekasno.A kam se vi Krizevcani rijevljete???
Bi steli gospoda biti? Skuplje racune placati?
![]()
Sprema se referendum kakav Hrvatska dugo nije vidjela? Grad želi napustiti svoju županiju: ‘Dosta nam je!‘
Nezadovoljstvo ulaganjima i sporim odlukama potaknulo je inicijativu za prelazak u drugu županijuwww.jutarnji.hr
Ne smeta meni njena kosa, neka farba kako god želi. Isto tako masa ekipe boje svoju kosu i time iskazuju svoje političke stavove, što je isto sasvim OK, ali zašto to onda sakrivati i bježati od toga (političkih stavova za koje se zalažemo). Što se tiče plaća to će uvijek biti 'kak se dvojica dogovore', a kome ne paše slobodno može produžiti dalje..... (ili tražiti drugi posao ili tražiti drugog radnika). Što se tiče vozača autobusa meni se čini da je to radno mjesto polako na izdisaju, jer tehnologija napreduje, zapravo to je već tehnološki potpuno riješeno, samo je pitanje primjene i zakonske odgovornosti. A čini se da isto tako i posao profesora polako ide prema bespućima povijesne zbiljnosti.Nije u šoldima sve?! Je, ili nije???
Tebe @Axial jedino "smeta" njezina boje kose, a ne komentiraš, ili ne uspoređuješ plaću ZG smetlara i šofera, sa plaćom ljudi sa fakultetima i na sto puta odgovornijim i zahtjevnijim radnim mjestima, širom HR. Zašto?
Šteta i žalosno, ali ovo je samo moj osobni stav.
Ova je obojana svim mogućim bojama - a glavno je da se uvijek nalazi negdje pri vlasti. Da je TT na vlasti u državi i da ova ima osobne koristi od toga - bojala bi se i ona u crveno.....